Arctic Superfoodin EVÄS-patukat 🌱 + TUOTEARVONTA LUKIJOILLE!

KIITOS!

Ihan alkuun mie haluan kiittää teitä lukijoita! Blogia kohtaan osoitettu kiinnostus  ja viimeaikaiset kannustavat kommentit blogin jutuista sisältöineen ovat saaneet minun suupielet nousemaan kohti korvia. Juttujen aiheet syntyvät hyvin pitkälti omien kokemusteni ja ihmisten kanssa käymieni keskustelujen pohjalta ja erityisesti tämä vuorovaikutuksellisuus saa minut jatkamaan kirjoittamista. Mie olen saanut mielettömät inspiraatiot niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa käymistäni keskusteluista ja näitä yhdessä syntyneitä ajatuksia ja pohdintoja on mukavaa jakaa eteenpäin. Mie olen itse saanut viimeisen reilun vuoden aikana tukea ja inspiraatiota elämäntapamuutosten matkalle myös lukemalla muiden blogeja ja ajatuksena mulla on ollut että mie haluan itse laittaa hyvän kiertämään. Tästä syystä minun sydäntä lämmitti erityisesti alkuviikosta kuulemani erään naisen kommentit, hän oli saanut kipinän blogista uudenlaisten elämäntapojen äärelle ja vahvistusta omille ajatuksilleen kirjoituksista.

KUKAT2

ARCTIC SUPERFOODS – PALA PUHDASTA POHJOISTA LUONTOA

Päivän aihe vie lukijat lappilaisten uutuustuotteiden luo! Onko Arctic Superfood teille vielä tuttu? Mie kerron teille tämän uuden yrityksen taustaa: Arctic Superfoods toimii Levillä ja valmistaa EVÄS-patukoita, jotka sopivat mitä erilaisimpiin tilanteisiin, esimerkiksi välipalaksi, herkkuhetkiin tai vaikkapa treenin oheen. Arctic Superfoodsin takana on makumestari Jari Kurtti, hän aloitti tuotekehittelyn kotonaan syksyllä 2015 ja lopputuloksena syntyi nämä herkulliset EVÄS-patukat. Jari panostaa työskentelyssään ja tuotteissaan laatuun sekä kotimaisiin ja erityisesti lappilaisiin, huolella valittuihin raaka-aineisiin. EVÄS-patukoissa yhdistyy puhtaan luonnon tarjoamien sekä paikallisten tuottajien kasvattamien raaka-aineiden hyödyntäminen ja makuyhdistelmien luominen, jossa niiden parhaat puolet pääsee esiin. Paikallisten yritysten välinen yhteistyö takaa raaka-aineiden alkuperän. Nyt on tarjolla parempia eväitä, jotka ovat myös lisäaineettomia, gluteenittomia ja maidottomia eikä niissä ole lisättyä sokeria! Kuinka hienoa?!

evasherkut2

Postin tuoma paketti piristi minun päivää kun sieltä paljastui EVÄS-patukka maistiaiset. (Kaupoissa 15.8.2016 alkaen) Mie aloitin pehmeimmällä mustikka-koivunlehti makuvaihtoehdolla ja yllätyin iloisesti kun saatoin todeta että jokainen suupala on makua täynnä! Mustikka maistuu oikealta marjalta eikä keinotekoisista aromeista ole tietoakaan. Tämä sopii hyvin välipalaksi ja herkkuhetkiin vaikka kahvin tai teenkin kera. Koivunlehti tuo oman miellyttävän mutta miedon maun mustikan kaveriksi ja hunaja viimeistelee kokonaisuuden makeudellaan. Tätä voi suositella myös lapsille! Seuraavaksi oli vuorossa tyrni & kuusenkerkkä. Mie tykkään tyrnin napakasta ja pirteästä mausta sekä sen korkeista vitamiinipitoisuuksista ja suosinkin sitä esimerkiksi smoothieissa. Tyrni & kuusenkerkkä EVÄS-patukka lähti mukaan Ounasvaaralle ja se oli omiaan nimenomaan treenin oheen, todella hyvä! Välipala kulkee helposti mukana ja antaa lisää virtaa omaan suoritukseen, se oli omiaan kuumalla kelillä. Maku on sen verran napakka että se herättelee ja tässäkin oikeat, luonnolliset maut hyppäävät esiin jokaisella puraisulla jättäen miellyttävän jälkimaun. Kolmas, eli puolukka, karpalo & nokkonen on varsin kirpeä kombo! Marjat sopivat hyvin yhteen ja nokkonen maistuu miedosti taustalla. Tämä sopii hyvin välipalaksi ja evääksi vaikka marjaretkelle tai vaellukselle.

maistiaiset

Makuvaihtoehtoina on lempeä mustikka & koivunlehti, pirteä puolukka, karpalo & nokkonen sekä minun lemppari kirpeä tyrni & kuusenkerkkä. Patukan pohja valmistetaan kotimaisista laadukkaista raaka-aineista porkkanasta, pellavasta ja puhtaasta kaurasta ja makeuden tuo hunaja. Jokaisessa EVÄS-patukassa on se oma koukkunsa ja se syntyy näiden marjojen, juuresten ja villiyrttien yhteen johdattelusta.

tyrnikuusenkerkkä2

mustikkakoivunlehti

puolukkakarpalonokkonen

Arctic Superfoods ja EVÄS-patukat olivat menossa mukana myös Arctic Challenge 2016-tapahtumassa

TUOTEARVONTA LUKIJOILLE!

Nyt sullakin on mahdollisuus päästä testailemaan Arctic Superfoodsin herkullisia EVÄS-patukoita osallistumalla lukijoille järjestettyyn tuotearvontaan! Tarjolla on siis maistiaisia sillä tuotteet saapuvat kauppojen hyllyille 15.8.2016. How cool is this!! Tuotepaketti sisältää 3kpl jokaista makua ja makuvaihtoehdothan ovat (kertauksen vuoksi) lempeä mustikka & koivunlehti, pirteä puolukka, karpalo & nokkonen sekä kirpeä tyrni & kuusenkerkkä.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän blogikirjoituksen alle maanantaihin 8.8.2016 klo 20 mennessä. Kerro kommentissa minkä/mitkä EVÄS-patukoiden kolmesta makuvaihtoehdosta sie valitsisitTuotepaketti arvotaan kaikkien kommentin jättäneiden kesken tiistaina 9.8.2016.

Ilmoitan arvonnan voittajan täällä blogissa ja Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-facebooksivulla. Tuotepaketin toimitustavasta sovitaan hlökohtaisesti arvonnan voittajan kanssa.

 🌱 Arctic Superfood 🌱 Facebookissa ja Instagramissa

Onnea arvontaan!

kolme2

#purenatureisall

P.S.

Oletko jo kuullut la 13.8.2016 Rovaniemellä Liikuntakeskus Kunnon Paikassa järjestettävästä treenitapahtumasta? Nyt sulla on mahdollisuus päästä treenaamaan mm. Arctic Challengen takana töitä paiskivan PT Peipon johdolla Kunnon Paikkaan, siistiä! Ideana on hikoilla porukalla toiminnallisen, kehonpainolla tehtävien treenien parissa. Tervetuloa mukaan, sulta ei vaadita huippukuntoa vaan treenit ovat kaikille avoimet ja ilmaiset! Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea!

LUE LISÄÄ:

Treenit Powered By Arctic Superfoods

62 vastausta artikkeliin “Arctic Superfoodin EVÄS-patukat 🌱 + TUOTEARVONTA LUKIJOILLE!”

  1. Mustikka – koivunlehti kuulostaa hyvältä… ja nuo muut myös. 🙂

    Tykkää

  2. Kaikki! Kirpeä tyrni & kuusenkerkkä kuulostaa erikoisimmalta..

    Tykkää

  3. Tyrni-kuusenkerkkä kuulostaa hyvältä! Maistanut en oo vielä yhtään makua!

    Tykkää

  4. Kaikki kuulostaa hyvältä mutta mustikka-koivulehti olisi se jonka ekana valitsisin. Mukaan arvontaan.

    Tykkää

  5. Nokkonen, puolukka ja karpalo kuulostaa ihan uudelta makuyhdistelmältä. Kysymys: onhan patukoissa energiasisällöt patukkaa kohden???

    Tykkää

  6. Kiitos kaikille osallistujille 🙂 Arvonta tapahtuu huomenillalla, ilmoitan arvonnan voittajan täällä blogissa ja Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-facebooksivulla. Tuotepaketin toimitustavasta sovitaan hlökohtaisesti arvonnan voittajan kanssa.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.