Mie niin nautin tästä mitä saan tehdä!!

*VAROITUS: PÄIVITYKSEN POSITIIVISUUSMITTARI HUITELEE MAKSIMISSAAN*

Tällä viikolla on ollut huitsin kivaa treenatessa ja erityisesti LESMILLS BODYCOMBAT-tuntiin tutustuessa Liikuntakeskus Kunnon Paikassa! BODYCOMBATISTA ja musta tuli kavereita heti kerrasta, mie olin niin myyty!! Sanoinkin tunnin päätyttyä Riinalle, että IISEE AERO-tunnit koukutti minut aikanaan samalla tavalla ja nyt mie odotan jo intopiukeana uuden ohjelman alkamista, jotta pääsen alusta asti mukaan.

toka

Pieni paljastus kärkeen: mie aloitan BODYCOMBAT tuntien esittelyllä Marrun matkassa Kunnon Paikassa- juttusarjan vielä tällä viikolla. Sormet syyhyää jo näppiksille mutta minun pitää malttaa vielä hetki, jotta saadaan pari puuttuvaa palasta mukaan juttuun. Ja hyvää kannattaa odottaa!

Sen verran kerron vielä aiheesta, että mie menin tosiaan maanantaina ensimmäistä kertaa tunnille ja tiistaille me oltiin sovittu Marjon kanssa vuorostaan meno LESMILLS BODYATTACK-tunnille..sen tilalla järjestettiinkin COMBAT-tunti, joten sinnehän me sitten päädyttiin! Täytyy sanoa, että yhdessä tunnissa oli jo tekemistä ja kropassa tuntui selkeästi maanantai-illan hikoilu ja rasitus..mutta ei sillä ollut väliä, tiedättehän kun treeni-into löytyy rakkaudesta lajiin!

Tänään onkin vuorossa kevyempi päivä, sovin kaverin kanssa tärskyt Kunnon Paikkaan Kehonhuolto-tunnille ja se tuntuukin just soppelilta tälle päivää. Muutoin kuluvan viikon päivät ovat olleet opiskelun täyteisiä ja sen mie tunnen kyllä hartioissanikin..pitäisi keksiä jokin ergonomisempi tapa työskentelyyn, jotta hartiat ei nousisi korvien korkeuteen jo parin tunnin koneen ääressä istumisen jälkeen.

Mulle ehdotettiin aikoinaan jumppapallon päällä istumista välillä kun työskentelee koneen ääressä mutta..tuostakin saa vaihteeksi hauskan mielikuvan varsinkin minun tasapaino(ttomuuden) huomioonottaen! Eikä se käytännössä muutoinkaan nyt olisi toteuttavissa kun tietokoneen näytöt ovat sen verran korkealla.

combat

#YOGALOVER

Tänään mie muistin, että huomenna mie pääsen vielä Wellness Loungen flow joogatunnille, ai että on siistiä! Saas nähä mitä Seija on meidän pään menoksi keksinyt 🙈 Mie uskallan jo luottaa, että liian helpolla meitä ei päästetä..koska se on se meidän juttu! Tällä hetkellä fiilikset omasta treeniviikosta on hyvät koska raskaamman alkuviikon jälkeen mie pääsen viikonloppuna osallistumaan Wellness Loungessa järjestettävään YinJooga Workshoppiin.

Perjantai-ilta alkaa  AromaYin harjoituksella, lauantaina on luvassa aineenvaihduntaa vilkastuttava DetoxYin harjoitus ja pääsemme tutustumaan funktionaalisen liikkuvuuden maailmaan, eli tarkastelemme asanoiden (asentojen) linjauksia oman kehomme liikkuvuuden kautta. Tästä tulossa oma postaus!

lohikaarme

Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia myös

Facebookissa ja Instagramissa