ARVONTA! Voita ranneke Leville This Is The Real Sh’t- liikuntatapahtumaan 26. – 27.8.2017!

Joko sie olet kuullut TÄSTÄ! Kurkkaahan linkin taa mutta miepä kerron sulle, että mistä tänään puhutaan ja se on This Is The Real Sh’t- liikuntatapahtuma, joka järjestetään Levillä elokuun lopulla. Levin Arctic Challenge- haasteotteluita seuranneet eivät varmaankaan ole kovin yllättyneitä kuullessaan, että tämänkin tapahtuman takana on Levin ja Levi Wellness Clubin oma supernainen Laura Peippo ja nyt meille pohjoisen ihmisille on jotain uutta tarjolla tunturissa!

PEIPPO

Kuvassa tapahtuman äiti Laura Peippo / Levi Wellness Club

(Alkuperäinen kuva)

MITÄ, MILLON, KOSKA?

Monipuolinen liikkumiseen, terveyteen, hyvinvointiin ja hyvään fiilikseen painottunut viikonlopun mittainen tapahtuma on suunnattu just sulle, olit sitten ammattilainen tai sinua on juuri jumppakärpänen on purrut, jos kaipaat lisämotivaatiota ja ryhmän tsemppiä omaan liikkumiseen tai sulle, joka haluat ihan vaan mukaan fiilistelemään hyvää tunnelmaa ja viettämään aikaan samojen arvojen äärelle kokoontuneiden ihmisten kanssa. Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kokoamaan itselleen oman hyvinvoivan elämän, ovat lämpimästi tervetulleita!

Kahden päivän aikana sie voit osallistua mun muassa jooga,- pilates,- ja kehonhuoltotunneille ja lauantaina on mahdollisuus käydä läpi ohjattua maastavedon tekniikkaa tai osallistua esimerkiksi ohjaamaan Peipon bootcampiin ja Joosua Visurin kehonpainoharjoittelun workshoppiin. Sunnuntaina on vuorossa esimerkiksi pöllitreeniä, kahvakuulaa ja Visurin ohjaamana liikkuvuusworkshoppia. Sunnuntaipäivän kohdalla oman huomioni kiinnitti Peipon Lauran vetämä suotreeni (huh!) Mieleeni palautui yksi Peipon kommentti somessa, jossa hän esitti, että ”rakennetaan lisähaasteeksi uusi tunturi ensi kesän Arctic Challengeen”..voi vaan miettiä, että minkähänlaisia haasteita suolla on luvassa!

pölli.png

Meidän viime kesäinen haasteottelun kisapölli kaivoi tiensä lumihangesta

Elokuun lopun viikonloppu Levillä tarjoilee monipuolisen kattauksen treenejä, workshoppeja, bootcamppeja ja luentoja. Tunturissa kokoontuvat Suomen huiput liikunnan ja hyvinvoinnin maailmasta, joten tässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus myös inspiroitua ammattilaisten ohjauksessa! Viikonloppua varten tarvitset vain tapahtuman rannekkeen, jolla pääset osallistumaan vapaasti tapahtuman ohjelmaan ja sie voit tutustua tarkemmin tapahtuman ohjelmaan aikatauluineen täällä.

ON KILPAILUN AIKA!

Mie saan ilokseni kertoa teille, että sain Peipon Lauralta tilaisuuden arpoa kaksi ranneketta tapahtumaan! Siistiä, eikö?! Tapahtumassa on monipuolinen kattaus hyvinvointiaiheisia luentoja ja me haluttaisiinkin Lauran kanssa tietää, että kenen luentoa sie haluaisit päästä kuuntelemaan?

Pekka Hyysalo
Pippa Laukka
Hatsolo
Joosua Visuri
Mikko Paunonen
PT Peippo
Sampo Kaulanen
Jaakko Halmetoja
Lasse Seppänen
Reetta Vanhanen

kuvitus3muok

lauma

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän blogikirjoituksen alle torstaihin 4.5.2017 klo 20 mennessä. Kerro kommentissa kenen luennon sie haluaisit päästä kuuntelemaan? Kommentin jättäneiden kesken arvotaan 2kpl rannekkeita This is the real sh’t-tapahtumaan perjantaina 5.5.2017!! 

Ilmoitan arvonnan voittajan täällä blogissa ja Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-facebooksivulla. Rannekkeiden toimitustavasta sovitaan hlökohtaisesti voittajan kanssa. Tapahtuman järjestää Levi Wellness Club ja tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Onnea arvontaan!

36 vastausta artikkeliin “ARVONTA! Voita ranneke Leville This Is The Real Sh’t- liikuntatapahtumaan 26. – 27.8.2017!”

 1. Pekka Hyysaloa on niin kehuttu, että häntä menisin mieluusti kuuntelemaan!

  Tykkää

 2. Vaikea valinta kyllä muutamista todella mielenkiintoisista, mutta kyllä Peippo taitaa viedä voiton!

  Tykkää

 3. Itse PT Peippo on ensimmäisenä & toinen varma olis Pekka Hyysalo ! 😍😎

  Tykkää

 4. Vaikea valinta. Erityisesti Pt Peipon, Pekka Hyysalon ja Joosua Visurin. Hmmmmmm.. valintani on.. Visuri!😊

  Tykkää

 5. No tottakai itse iki ihanan Lauran eli PT Peipon tai pekka hyyysalon:)

  Tykkää

 6. Pippa Laukka sillä olen itse myös opiskelemassa terveydenhuoltoalalle 🙂

  Tykkää

 7. Johannes Hattunen! On tehny ison vaikutuksen blogiteksteillään. Me Like!

  Tykkää

 8. Pippa Laukka, uskon että saisin hänen luonnosta kaikista eniten irti 😊✌️️

  Tykkää

 9. Pekka Hyysalo tai PT Pippa olisivat mielenkiintoisimmat! Hyysalo tekee jäätävän tärkeää työtä luoden ihmisiin motivaatiota ja toivoa riippumatta ulkoisista, itsestä riippumattomista haasteista. PT Pippa taas kuulostaa niin puolihullulta elämästä nauttijalta, että häntä olisi ilo päästä kuulemaan! Toki kaikki varmasti antoisia luennoitsijoita, mutta nää omaan mieleen! 🙂

  Liked by 1 henkilö

 10. Kaikki luennoitsijat huippuja, mutta Pekka Hyysalo ja PT Peippo vievät pitemmän korren.

  Tykkää

 11. Olen kuullut, kuunnellut, tullut inspiroiduksi ja tempautunut mukaan Lasse Seppäsen ja Reetta Vanhasen valloittavilla luennoilla, mutta koska aina pitää kurkata myös jotain uutta ja heittäytyä ’tuntemattoman’ vietäväksi, osallistuisin ehdottomasti myös Pippa Laukan luennolle. Toivoisin Pipan luennon sisällön liippaavan hänen kirjansa ”Hyvinvoiva nainen” -aihetta. Vierailu Pipan kotisivuilla herätti heti tunteita ja antoi fiiliksen, että tässä olisi sitä jotain, mitä juuri tähän hetkeen tarvitsisin.

  P.S. Ohjelma-sivulla on vain luennoitsijoiden nimet. Olisi käyttäjäystävällistä ja inspiroivampaa, jos listaan lisättäisiin myös luennon aihe – koukku herättämään kiinnostuksen.
  P.S.2. Ja nyt peukut pystyyn rannekkeen toivossa ❤

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos kommentista ja miepäs välitän sun terveiset tapahtuman järjestäjille, että luennoiden aiheet kiinnostaa kovasti 😊 Toivotan sulle arpaonnea!!

   Tykkää

 12. Ehdottomasti Pekka Hyysalo, ja myös Jaakko Halmetojaa on kehuttu kovasti

  Tykkää

 13. Päivitysilmoitus: USKALLA UNELMOIDA
 14. Vaikea valinta, monta kiinnostavaa ja moni minua varmasti inspiroisi! Heitän intuitiooni nojaten Reetta Vanhasen, koska hän vaikuttaa mielenkiintoiselta eikä ole minulle ennestään tuttu!

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.