Nu Skin-tuotteet ūüíô Hyvinvointia ihollesi

Kiitollinen

Hei ihanat, pitk√§st√§ aikaa! Marraskuu on ollut varsinaista hulinaa ja mie olen t√§t√§kin kirjoitusta koittanut saada valmiiksi jo viikon verran. T√§m√§ on ollut kuitenkin positiivinen asia sill√§ kaiken meneill√§√§n olevan muutoksen keskell√§ on tapahtunut valtavasti kehityst√§ niin oman henkisen kasvun kuin asenteeni suhteen ja viime aikoina mie olen j√§lleen tuntenut sit√§ omaa tuttua energisyytt√§ni. Sit√§ on ollut ik√§v√§! ¬†El√§m√§ on ollut varsin v√§rik√§st√§ kuluneen syksyn ajan ja t√§√§lt√§ blogistakin on voinut lueskella fiiliksi√§ kun¬†mie¬†olen sairastellut paljon ja oman el√§m√§n hallinnan s√§ilytt√§minen on tuntunut haastavalta.¬†Kulunut syksy on mit√§ vahvimmin osoittanut minulle sen, ett√§ todellakin ”saat sen mist√§ luovut”. ¬†Onneksi on ymp√§rill√§ ihmisi√§, jotka kannustavat ja tukevat minua rikki repiviss√§kin tilanteissa ja joiden kanssa mie voin jakaa my√∂s onnistumiset, ilot ja onnen kyyneleet.¬†Mie olen k√§ynyt omien ajatusteni, tunteiden ja asenteeni kanssa paljonkin painia ja nyt minusta tuntuu ett√§ mie olen p√§√§ssyt eteenp√§in. Ja t√§m√§ askel on ¬†ollut iso. Aivan kuin mie olisin saattanut jonkin projektin p√§√§t√∂kseen ja kokenut sen huojennuksen mik√§ nousee p√§√§llimm√§iseksi tunteeksi kun sinuun kohdistunut stressi ja paineet helpottavat. Mie sain kauniin ja syd√§men t√§ytt√§v√§n oivalluksen viime keskiviikon yin joogatunnilla Wellness Loungella. Oma sairastelu tuli puskan takaa ja yll√§tt√§en ja se vaikutti luonnollisesti niin arkiel√§m√§n rytmiin kuin el√§m√§nlaatuunkin. Vanha Marru olisi luultavasti j√§√§nyt voivottelemaan ja surkuttelemaan mutta nykyinen mie valittaa sen verran ett√§ saa ne asiat purettua ulos ja k√§√§nt√§√§ katseen sinne suuntaan el√§m√§√§, jossa aurinko tervehtii ja loputtomat mhadollisuudet ja el√§m√§n pienet k√§√§nteet toivottavat sinut tervetulleeksi uudelle matkalle.¬†Kyll√§ muuten tuntui hyv√§lt√§ kun havahduin siihen ett√§ loppujen lopuksi yll√§tin itseni positiivisesti omalla k√§yt√∂ksell√§ni ja suhtautumisella muutosten ja ep√§varmojen tilanteiden keskell√§. Se tunteiden kirjo oli valtava ja parasta oli se ett√§ mie annoin niiden tunteiden virrata avoimesti enk√§ sulkenut mit√§√§n pois vaikka se ei aina hyv√§lt√§ tuntunutkaan sill√§ kohtaamalla erilaiset ajatukset ja tuntemukset mie pystyin valitsemaan sielt√§ itselleni ne positiiviset ajatukset jotka haluan kuljettaa mukanani ja vastaavasti sain luopua energiasiepoista eli negatiivisista, ep√§varmuutta lis√§√§vist√§ ajatuksista.

Vaikeudet ja haasteet kasvattavat meit√§ ja ainakin itse olen l√∂yt√§nyt itseni useita kertoja sielt√§ ep√§mukavuusalueelta viime kuukausien aikana sill√§ oma keho ja mieli tuntuivat pitk√§st√§ aikaa vierailta. T√§h√§n tunteeseen oli puututtava ja etsitt√§v√§ keinoja oman hyvinvoinnin ja tasapainon palauttamiseen. Mulle luonnollinen tapa oli hakeutua joogaharjoitusten pariin sill√§ joogan avulla mie olen saanut apuja niin ajatusteni k√§sittelyyn kuin kehon kiputiloihin. Minusta tuntui ett√§ parisen kuukautta sitten olin ajatustasolla aivan jumissa ja lukossa ja koko kroppani oli ihan tukossa., t√§m√§ oli sellainen jonkin aikaa kest√§nyt oravanpy√∂r√§. ¬†P√§√§sty√§ni takaisin joogamatolle, tunsin kuinka kuormitus alkoi kevenem√§√§n harteillani ja kokonaisvaltainen kireys kropasta laukesi ja sain omat energiat virtaamaan. Mie olen kokenut voimakkaita tunteita kotona joogatessani ja n√§iden kokemusten my√∂t√§ mie olen j√§lleen¬†saanut itseni auki ja voi kun se tuntuu hyv√§lt√§! Mie olen sallinut itselleni ep√§varmat tunteet, kyseenalaistavat kysymykset ja hermostuneet ajatukset..eik√§ ne ole j√§√§nyt painolastiksi roikkumaan vaan minun on ollut loppujen lopuksi helppoa p√§√§st√§√§ irti kun oivalsin oman tilanteeni. Mie onnistuin p√§√§st√§m√§√§n irti sen otteen, joka normaalisti rystyset valkoisena puristaa usein tyhj√§√§ ilmaa (eli tarkoitan sit√§ ett√§ usein huomaan j√§nnitt√§v√§ni ja stressaavani asioita, joihin en itse pysty todellisuudessa vaikuttamaan ja jotka ei vaatisi edes sit√§ kontrollointia vaan teen sen vanhojen opittujen tapojeni mukaisesti) ja sis√§istetty√§ni t√§m√§n¬†minun teki mieli hyppi√§ ja kiljua riemusta koska mie saavutin sen tunteen, ett√§ saan tehd√§ omat valintani el√§m√§ss√§ ja toteuttaa niit√§ unelmia, joita mie kannan syd√§mess√§ni. Mie saan olla eri mielt√§, mie saan tehd√§ erilaisia valintoja ja kulkea eri reittej√§ koska…mie saan ‚̧ Se on niinkin yksinkertaista. Minusta tuntuu hyv√§lt√§ kun muutaman kuukauden ep√§varmuuksien ja ajelehtimisen j√§lkeen mie olen j√§lleen se, joka antaa suunnan el√§m√§lleni. Syd√§mess√§ tuntuu vahvalta ja ep√§ilev√§t ajatukset on siirretty nyt syrj√§√§n sill√§ mie annan itselleni hetken nautiskella t√§ysill√§ n√§ist√§ oivalluksista ja tunteista.

img_20161114_191743

Pure Beauty

Minun somep√§ivityksiss√§ on vilahdellut kuluneen syksyn aikana tiuhaan kasviuutepohjaiset¬†Nu Skin-tuotteet¬†ja t√§ll√§ kertaa mie kerron teille muutamasta tuotteesta ja kasvohoitolaitteesta hieman. Sain tuotteita testattavaksi viime kes√§n√§ ja se oli menoa kerrasta! P√§√§set lukemaan ensimm√§isen jutun tuotteista ja omista k√§ytt√∂kokemuksista¬†t√§√§lt√§. Syksyn mittaan p√§ivitt√§in k√§ytt√§m√§ni kosmetiikka, ihonpuhdistus,- ja kosteustuotteet on vaihtuneet Nu Skin-merkin tuotteisiin ja n√§iden tuotteiden my√∂t√§ kiinnostukseni esimerkiksi kosmetiikkaa ja omaa ihonhoitoa kohtaan on kasvanut. Tuotteiden my√∂t√§ n√§ht√§vill√§ tuloksilla on motivoiva vaikutus ja huomaan itseasiassa tykk√§√§v√§ni esimerkiksi uudenlaisista iltarutiineistani. Iho voi paremmin ja tulokset innostavat jatkamaan tuotteiden k√§ytt√∂√§, hyvinvoivaa ihoa ehostaa mielell√§√§n kun p√§√§see korostamaan ihon parhaita puolia. Ja yksi suurimmista asioista itselleni on se, ett√§ ennen kun iho oli huono, k√§ytin peitt√§vi√§ meikkej√§ ja nykyisin kun iho voi hyvin niin meikkaamisen sijaan ehostan kasvojani.¬†Hyvi√§ kokemuksia jakaa mielell√§√§n ja t√§ll√§ kertaa mie kerron teille k√§ytt√∂kokemuksia¬†, kosteuttavasta ja elvytt√§v√§st√§ Creamy Hydrating Masque-naamiosta,¬†Liquid Body Bar-vartalon puhdistusaineesta,¬†Epoch¬ģ Baobab Body Butter-voiteesta ja ageLOC¬ģ Edition Nu Skin Galvanic Spa System‚ĄĘ II-laitteesta.

mie2

Creamy Hydrating Masque

Ihan ensimmäisenä  Nu Skinin Creamy Hydrating Masque- naamio; helposti iholle levittyvä, miellyttävän tuntuinen naamio elvyttää, rauhoittaa ja kosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa. Kosteuttavan naamion tärkeimmät aktiiviset ainesosat ovat ihoon kosteutta sitova Sakkaridi-isomeraatti, jonka sanotaan olevan oikein  varsinainen kosteusmagneetti ja sitoen kosteutta ihoon vähentäen kuivuutta ja tuoden esiin ihon luonnollisen hehkun. Toisen mainittava aineosa on kaktus- ja männynkäpyuutteet, jotka sisältävät ihoa ravitsevia ja rauhoittavia aineosia. Käytettävyydestä ja miellyttävyydestä kertoo sekin kun mie olen käynyt kaupassakin naamio kasvoilla ja vältyin sen suuremmilta katseilta sillä naamio on ihonvärinen ja imeytyy iholle hyvin. Kuulinpa myös työkaveriltani, että hänellä naamjio oli jäänyt kasvoille kun hän työskentelee kotona ja yhtäkkiä oli havahtunut ettei ollutkaan pessyt naamiota vielä pois. Sie voit laittaa naamion vaikka illalla ja antaa sen tehdä taikojansa yön yli ja pestä aamutoimien aikaan naamion pois, muistaen kuitenkin riittävän kosteutuksen hoidon jälkeen. Tunnustele ihoasi ja tuntemuksia ja kosteuta sen mukaan, itselläni jää todella miellyttävä tunne naamion pesemisen jälkeen eikä iho huuda kosteutta. Se tuntuu todella hyvältä kun havaittavissa on ihon kimmoisuutta eikä kuiva ulkoilma enää kuivata ihoa ja ihon pinta on hilseilevän sijaan tasainen. Jollekkin tasainen ja pehmeä iho läpi vuoden voi olla arkipäivää mutta iho-ongelmista kärsineenä mie arvostan tätä suuresti. Iho tuntuu mukavan pehmeältä naamion käyttämisen jälkeen eikä ihon pinnassa tunnu sitä tuttua kireyttä mitä olen aiemmin erilaisten naamioiden käytön jälkeen kokenut ja kosteusvoiteetkin imeytyvät paremmin. Tämä Creamy Hydrating Masque on kyllä hittituote varsinkin syksyn ja talven kuivilla keleillä, jolloin iho herkistyy ja reagoi muutoinkin kuivaan ilmaan. Mie tykkään tästä naamiosta todella paljon!

Liquid Body bar

Mie olen siirtynyt täysin tämän ihon kosteuttavan Nu Skinin Liquid Body BarРpuhdistusaineen käyttäjäksi sillä tämä tuote on varsin simppeli ja nopea käyttää; kastelet ihon, vaahdotat puhdistusaineen ihollesi ja peset pois. Puhdistusaineessa on miellyttävä mieto greipin tuoksu ja sen voidemaisen, saippuattoman koostumuksen ansiosta se levittyy ja vaahdottuu hyvin jättäen ihon pinnan pehmeäksi. Vartalonpesuaine puhdistaa iholta lian, rasvan ja muut epäpuhtaudet ja suihkun jälkeen vartalon kosteutus on todella nopeaa Nu Skinin omilla tuotteilla koska pesu ja kosteutus kasviuutepohjaisilla tuotteilla on tehokkain combo.  Kiinnitin erityisesti huomiota puhdistusaineen kosteuttavaan vaikutukseen sillä en ole koskaan aiemmin tuntenut minkään suihkusaippuan/puhdistusaineen jättäneen tällaista tuntemusta iholle, puhdistusaineessa olevien erityisten kosteuttavien ainesosien ansiosta ihon pinta tasoittuu ja pienet näpyt häviävät. Tämä myös puhdistaa ja rauhoittaa hellävaroen ärtynyttä ihoa ja auttaa kosteusvoidetta imeytymään syvemmälle ja kokonaisvaltaisemmin ihoon.

masquejaliquid

Baobab Body butter

Nu Skinin yksi lippulaivatuotteista on täyteläinen ja pehmeä Baobab Body butter- voide, joka tuoksuu hyvälle ja levittyy iholle kosteuttaen sen syvältä.  Voide on riittoisaa ja imeytyy todella nopeasti eikä jätä sellaista liukasta, kalvomaista pintaa iholle. Voit käyttää tätä kosteuttavaa voidetta vartalon iholle ja tehokosteuttaa ihoa kiinnittäen huomiota kaikkiin ihoalueisiin, jotka kaipaavat erityisesti tehokasta kosteutusta. Baobab- voide on yksi omista henkilökohtaisista suosikeistani sillä ihon pinta on pehmentynyt huomattavasti  kun annan vartalon iholle riittävästi iholle luonnollisesti sopivaa kosteutusta. Mulla kuivaa erityisesti syksyisin / alkutalvesta iho paljon ja tänä syksynä olen todennut ihon pinnan tasaantuneen ja niiden epämääräisten näppylöiden kadonneen vaikka talvea kohden mennään. Yleensä tämä vuodenaika on näkynyt kuormittavana rasituksena ihollani tehden ihosta väsyneen ja värittömän näköisen. Lisääntyneen ihon hyvinvoinnin myötä olo ja fiilikset on terveemmät, tulee hyvä mieli kun huolehtii omasta ihostaan ja sehän onkin todella tärkeää ihon ollessa kuitenkin ihmisen suurin elin. Voiko päälle kolmikymppisenä iho yhtäkkiä tuntua silkkisen pehmeältä? Kyllä ja sen tässä on parasta!

baobab

Galvanic Spa-kasvohoitolaite

galvanic

Kyseess√§ on galvaaninen kolmiosainen kasvohoito, jossa k√§ytet√§√§n kahta eri hoitop√§√§t√§, kahta geeli√§ ja yht√§ voidetta. ¬†Galvaaniseen s√§hk√∂virtaan perustuva laite stimuloi ihoa kimmoisammaksi, parantaa ihon v√§ri√§ ja saa jo syntyneit√§ ryppyj√§ madaltumaan ja hoito my√∂s ennaltaehk√§isee uusien ryppyjen syntymist√§. ¬†Laite on helppo k√§ytt√§√§ ja voit tehd√§ itsellesi kosmetologitason kasvohoidon kotona. ¬†Aika hienoa, eik√∂s?! Hoidon ensimm√§inen osio puhdistaa ihon, ¬†toinen osio kosteuttaa ja kolma osio kiinteytt√§√§. Ensimm√§inen ja toinen osio tehd√§√§n¬†ageLOC¬ģ-kasvojenhoitop√§√§ll√§, jonka uritettu pinta pysyy hoidon ajan kontaktissa ihoon tehostaen ageLOC¬ģ-aineosien imeytymist√§ jopa viisinkertaisesti. ¬†Kolmannessa ja viimeisess√§ vaiheessa laitteeseen vaihdetaan t√§sm√§hoitop√§√§, jonka tasapintainen ja soikiomainen hoitop√§√§ soveltuu hyvin esimerkiksi silmien ja suun ymp√§rill√§ olevien juonteiden k√§sittelyyn ja kolmas hoitovaihe yhdistettyn√§ siin√§ k√§ytettyyn Nu Skin Line Correctoriin varmistaa, ett√§ aktiiviaineet imeytyy halutulle alueelle. Galvanic Spa-laitteen edistyksellinen teknologia pystyy tehostamaan anti-ageing-aineosien imeytymist√§ ihoon jopa 24 tunnin ajan!

Me ollaan tehty minun äipälle kaksi kertaa Galvanic Spalla kasvohoito ja alla näette ennen ja jälkeen- kuvia. Oikeanpuoleinen kuva on otettu ennen ensimmäistä Galvanic Spa-kasvohoitolaitteella tehtyä hoitoa ja vasemmanpuoleinen hoidon jälkeen. Iho kiinteytyi ja kirkastui huomattavasti jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

received_1233406253372145

Alla olevassa kuvassa oikealla oleva on otettu ennen ensimmäistä Galvanic Spalla tehtyä hoitokertaa ja vasemmanpuoleinen toisen hoitokerran jälkeen. Huikea muutos ihon värissä,  juonteiden tasoittumisessa ja kimmoisuudessa.

aippa2hoitokertaa

(Lähde)

Mie olen itsekin yllättynyt siitä kuinka innostuin Nu Skinin tuotteista ja vauhti tässä vain tuntuu kiihtyvän. Tässä tekemisessä on hyvä meininki ja minusta tuntuu että olen toimintaan mukaan lähdettyäni nähnyt enemmän ystäviäni kuin mitä viimeisen vuoden aikana olen nähnyt treenien ulkopuolella, eli kauneuden ja ihonhoito myös yhdistää ihmisiä sen lisäksi, että se lisää yleistä hyvinvointia ja parantaa elämänlaatua. Mie vastaan mielelläni kysymyksiin ja annan lisätietoja tuotteista. Meillä on tulossa myös Nu Skin tuote-esittely lauantaina 26.11.2016 Rovaniemellä ja minulta saa siitä lisätietoja.

Oikein ihanaa viikonloppu kaikille!

Marru