Lauantain tunnelmia Arctic Wellbeing-hyvinvointitapahtumasta

Lappilainen hyvinvointitapahtuma

Kuluva viikonloppu on ollut täynnä ihania kohtaamisia, hauskoja ihmisiä, hyviä keskusteluita ja mukavaa yhdessä oloa hyvinvointitapahtuman merkeissä. Arctic Wellbeing- hyvinvointitapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Rovaniemellä Santasportilla ja mukana on noin 70 näytteilleasettajaa. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana sinulla on mahdollisuus käydä muun muassa rentoutushetkissä, osallistua hyvinvointiosaajien luentoihin ja kuulla lyhyitä tietoiskuja kehonhuollosta, liikunnasta, kauneudesta ja terveydestä. Me ollaan myös tapahtumassa mukana yhteisvoimin WellnessLoungen ja Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-blogin kanssa.

Mie olin tosi fiiliksissä kun Seijan kanssa päätettiin yhdistää voimat ja lähdettiin messuilemaan yhdessä. Tämä on minulle ensimmäinen isompi hyvinvointiaiheinen tapahtuma, jossa myös blogi on edustettuna mutta ei todellakaan viimeinen! Tapahtumassa on näkynyt tuttuja kasvoja ja olen tavannut uusia tuttavuuksia. Erityisen mielissäni mie olen kun havahduin päivän aikana siihen kuinka mahtaviin ihmisiin mie olen tutustunut blogiyhteistyökumppaneiden WellnessLoungen ja Kunnon Paikan kautta. Me keskustelimme siellä treeniympäristön merkityksestä ja sen ns. oman salin löytämisen tärkeydestä. Loungella ja Kunnon Paikassa mie koen kuuluvani näihin yhteisöihin, olen tutustunut tunneilla uusiin ihmisiin ja tutustumisen myötä on löytynyt se yhteinen sävel ja mie olen saanut upeita uusia ystäviä elämääni. Yhteydenpito näiden ihmisten kanssa ei koske pelkästään yhteisten treenien sopimista vaan ylipäätänsä ajatustenvaihtoa ja useaan kertaan olen saanut hämmästellä kuinka samankaltaisia ajatusmaailmat ovatkaan ja juttelu sekä yhdessäolo tuntuu niin luonnolliselta ja helpolta, kuin olisimme tunteneet pidempäänkin. Olen kiitollinen  ❤

Mie tykkään jutella ihmisten kanssa ja kuunnella erilaisia tarinoita ihmisten oman hyvinvoinnin ja elämäntapanmuutosten takana. Eilisen aikana kuulin erilaisia omakohtaisia tarinoita ja pääsin keskustelemaaan esimerkiksi motivaation ja kannustuksen merkityksestä trenaamisessa. Siinä keskustelujen lomassa vahvistui oma ajatus siitä, että mie olen oikeiden ihmisten kanssa oikeassa paikassa. Mie olen onnellinen bloggaaja, kirjoittaminen ja ylipäätänsä bloggailun maailma on vienyt mennessään sillä tämä tuo mahtavia tilaisuuksia mukanaan ja mie koen että mulla on oman blogini suhteen taivas rajana. 

Eilisen päivän tunnelmia kuvien muodossa.

osasto2

osastolta2muok

Pieni palanen WellnessLoungen tunnelmaa hyvinvointimessuilla

acs

Lappilaista osaamista; Mandragora ja Arctic Superfoods

mie-ja-seija

Tämä ei ole vakavaa hommaa!

somehetki

Somettamisen mestarit

rovakadun-tytot

Rovakadun tytöt ja mie. Saara on sky-kosmetologi ja ripsiammattilainen ja Kauneushoitola Lapin kauneus toimii WellnessLoungen tiloissa.

iida-ja-miemuok

iida-hatha

Hatha jooga opettaja Iida on uusi kasvo WellnessLoungella, blogissa piakkoin esittelyä Iidasta ja hänen ohjaamistaan tunneista.

miejaseija2muoka1

Arctic Wellbeing- hyvinvointitapahtuma jatkuu vielä tänään klo 10 – 16, tervetuloa Santasportille! Tapahtuman ohjelman aikatauluineen löydät täältä.