Tuote-esittelyssä: Nu Skin -tuotesarja

Nu Skin -tuotesarja

Sain Nu Skin-merkin tuotteita testattavakseni ja haluan jakaa teille omia käyttökokemuksiani itselleni uusien tuotteiden parista. En ole aiemmin tehnyt tällaista kauneudenhoitoon liittyvää postausta blogissani mutta nyt haluan jakaa omia käyttökokemuksiani sillä yllätyin nimittäin valtavan positiivisesti tuotteiden laadusta ja mukavuudesta. Mie olen tarkka siitä, että minkälaista blogi- ja tuoteyhteistyötä lähden tekemään ja mie kiinnostuin Nu Skin tuoteperheestä mm. kuullessani tuotteiden olevan kasviuutepohjaisia. Olen jonkin verran lukenut aiemmin mineraaliöljypohjaisten tuotteiden sisällöstä ja vaikutuksista esimerkiksi iholle mutta vasta nyt käyttäessäni tämän sarjan meikki- ja ihonhoitotuotteita huomasin todella kuinka suuri ero kasviuute- ja mineraaliöljypohjaisten tuotteiden välillä on.

Mie käytän arkisin töihin mennessäni meikkivoidetta, puuteria ja ripsiväriä, kotona ollessa iho saa hengittää. Luovuin kesällä ripsipidennyksistä sillä kaipasin sitä vapauden tunnetta mikä mulla on ilman pidennyksiä ja muutoinkin..kaikella aikansa. Mulla ehti olla ripsipidennykset noin viitisen vuotta ja käyttökokemukset on niistä positiiviset mutta huomasin jo viime keväänä säännöllisen treenaamisen, hikoilun ja suihkussa käymisen kuluttavan niitä nopeasti ja pidennysten huoltovälit lyhenivät ja tuntui että ne aiheuttivat näin ollen enemmän työtä, joten päätin luopua niistä kokonaan. Mie tykkään käytännöllisyydestä ja vaihteluhan virkistää. Olo on luonnollisempi nyt, mie tykkäsin kovasti siis myös pidennyksistä mutta vaihtelu virkistää.

Mulla on ollut testissä Nu Skin-sarjan kosteuttava, värillinen ihovoide, mutanaamio, ripsiseerumi, ripsiväri, hammastahna ja vihreä tee-kapselit. Kerron aluksi hieman yleistä asiaa Nu Skin- tuotteista, kasviuute- ja mineraalipohjaisten kosmetiikkatuotteiden erosta ja sen jälkeen pääsette lukemaan minun käyttökokemuksia Nu Skin – tuotteiden parista.

tuotevalikoima

moisturizer

vihreatee2

Nu Skin-merkin omat perushoitotuotteet on kehitetty tyydyttämään ihon yksilölliset tarpeet ja valikoimasta löytyy lisäksi kohdistetut erikoishoidot, jotka on kehitetty tukemaan nuorekasta ja tervettä ulkonäköä sekä häivyttämään ikääntymistä ja stressin synnyttämiä väsymyksen merkkejä. Kokonaisvaltaiset hoidot huomioivat ihmisen päästä varpaisiin ja keskittyen esimerkiksi hiusten- ja vartalonhoitoon, miesten ihonhoitotarpeisiin ja suuhygieniaan. Oman mielenkiintoni herätti myös Epoch- sarja, josta löytyy vartalon- ja hiustenhoitotuotteet, vauvoille kehitelty ”Hibiscus Hair and Body Wash”- hiusten- ja vartalon pesuneste, joka sisältää hibiskuskukan uutetta sekä eteeristen öljyjen valikoima. Nu Skin on tehnyt yhteistyötä maailman johtaviin etnobotanisteihin kuuluvan tohtori Paul Coxin kanssa ja Epoch- sarjan eteeriset öljyt tuotetaan käyttäen tarkkaa 6S Laadunvarmistusprosessia, mikä tarkoittaa käytännössä tiukkaa laadunvalvontaa läpi tuotekehityksen kaikkien vaiheiden. Paul Cox tutkii kasviperäisten aineiden käyttöä alkuperäiskulttuurien keskuudessa yhdistäen luonnon tarjoamien aarteiden tuomat hyödyt moderniin elämäntapaan ja kuluttajien saataville. Eteeriset öljyt on kehitetty luonnon tasapainoa kunnioittaen ja Nu Skin® lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 0,25 USD Nu Skin Force for Good Foundation® -säätiölle.

Nu Skin- tuotevalikoimasta löytyy myös ageLOC-sarja, jonka teknologia kohdistuu häivyttämään ikääntymisen merkkejä, sarjan teknologia on kehitetty yhteistyössä Nu Skinin ja maailman merkittävimpien tiedemiesten kanssa. Tämän ageLOC-teknologian avulla on onnistuttu tunnistamaan geeniryppäitä, jotka voivat vaikuttaa käytännössä ikääntymisen vaikutuksiin ulkonäössämme. Nettisivuilla kerrotaan, että käytännössä ”geenien toiminnalliset ryhmät ovat tärkeimpiä ikääntymiseen liittyviä ”supermarkkereita”. ja ageLOC-teknologia pystyy palauttamaan näille ”SuperMarkereille” niiden tavan toimia kuten nuoressa kehossa.”

Lisäksi tuotevalikoimasta löytyy Pharmanex®- sarja, joka pitää sisällään vitamiineja, kasviperäisiä ravinteita ja kivennäisaineita sisältäviä ravintolisiä ja TR90-painonhallintaohjelman.

mie082016

Nu Skinin Eyelash treatment- ripsiseerumi sekä ripsiväri saavat kepeän lookin aikaan. Mie olen huomannut ison eron ripsiseerumin käytön myötä omissa ripsissäni ja käytänkin sitä Nu Colour Curling Mascaran alla sillä tämä kirkas, ripsiä vahvistava geeli hoitaa ja suojaa myös ripsiä katkeilua vastaan ja tehostaa ripsivärin pysymistä.

seerumi ja ripsari2

seerumi ja ripsari

Kasviuute- vai mineraaliöljypohjainen?

Mitä mineraaliöljyt sitten ovat? Mineraaliöljyjä esiintyy useilla eri nimillä, kuten petrolatum, parafiini ja parafiiniöljy. Joissakin rasvoissa käytetään esimerkiksi petrolatum- mineraaliöljyä, joka on peräisin öljytuotannosta, toisin sanoen se osa öljystä, jota ei voida käyttää polttoaineena vaan se päätyy kosmetiikkateollisuuden raaka-aineeksi. Aika hurjan kuuloista, eikö?? Mineraaliöljypohjaiset tuotteet jättävät ihon pinnalle kalvomaisen pinnan, kyseessä on siis kirkkaat nesteet, jotka jatkojalostetaan raakaöljystä tislaamalla. 

Lisätietoa näistä yhdisteistä saat täältä: http://www.cosmeticsinfo.org/ingredient/mineral-oil#sthash.RQLg2XO7.dpuf

(Lähde)

Kosmetiikkateollisuus on suuri mineraaliöljyjen kuluttaja mutta Nu Skin tuotteissa käytetään pohjalla mineraaliöljyjen sijaan kasviuutteita. Rasvat imeytyvät nopeasti jättäen miellyttävän tunteen iholle ja kasviuutepohjaisten tuotteiden ravintoaineet imeytyvät ja kosteuttavat ihoa. Revonlahtelainen Nu Skin-merkin tuote-edustaja Lilli Vanhatalo osoittaa hienosti Nu Skin tuotedemossa kasviuutepohjaisen ja mineraaliöljypohjaisen meikkivoiteen erot: Lilli sekoittaa yhteen kertakäyttömukiin veden sekaan Nu Skin-merkin meikkivoidetta ja toiseen Lumenen CC-sarjan meikkivoidetta. Nu Skin-merkin meikkivoide sekoittuu ja sulautuu veteen tasaisesti kun taas mineraaliöljypohjainen Lumenen meikkivoide paakkuuntuu vedessä jättäen kupin reunoille kalvomaisen pinnan ja samanlainen pinta muodostuu ihollesi käyttäessäsi mineraaliöljypohjaista meikkivoidetta. Tässä kohtaa onkin hyvä miettiä, että mitä sie haluat ihollasi käyttää? Jäin miettimään mineraaliöljypohjaisia meikkivoiteita senkin vuoksi kun Lilli suositteli demossa tällaisiin kotitesteihin käytettäväksi kertakäyttömukeja sillä mineraaliöljypohjainen meikkivoide ei lähde konepesussa astiasta pois…heräsi kysymys että kuinka tällainen saadaan kunnolla puhdistettua iholta käytön jälkeen? Minun iho on parantunut huomattavasti siirryttyäni käyttämään kasviuutepohjaista värillistä kosteusvoidetta. Aiemmin ihoni pinta oli peittyi pienestä näpystä ja oli epätasainen mutta nykyisin kasvojeni iho voi paremmin ja tuntuukin erilaiselta, hengittävältä ja pehmeältä. Lilli havainnollistaa demossa hyvin ihon pH-testin avulla mineraaliöljypohjaisten ja kasviuutepohjaisten vartalon- ja kasvojenpuhdistusaineiden erot. Hän kastelee ensin käden ihon vedellä ja mittaa oman ihon pH-arvon käyttäen apunaan pH-kynää ja lukema on noin 4,5, jonka jälkeen hän laittaa kädelleen Nu Skinin ihonpuhdistusainetta ja testi osoittaa saippuan pH-arvon olevan aikalailla sama kuin ihonkin. Vertauksena hänen käyttäessään Cliniquen kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettua ihonpuhdistusainetta pH-arvojen ero oli merkittävä, arvon ollessa 8. Tämä pH-arvo 8 emäksinen ja sama kuin esimerkiksi vessanpesuaineissa..Kolmas palasaippua on LV-merkin ja kyseisen merkin tuotteet ovat allergia- ja astmaliiton suosittelema kuivalle ja herkälle iholle. PH arvojen mittaus osoittaa LV-palasaippuan olevan vielä emäksisempi kuin Cliniquen. Lilli täsmentää mielestäni hyvin kaksi tärkeintä muistettavaa seikkaa kosmetiikkatuotteita valittaessa: valitse mineraaliöljypohjaisten tuotteiden sijaan kasviuutepohjaiset tuotteet ja kasvojenpuhdistusaineissa kiinnitä huomiota pH-arvoon ja valitse sellaiset ihonpuhdistusaineet, joissa arvo on mahdollisimman lähellä ihon luontaista pH-arvoa.

ph arvot

Nu Skinin tuotteissa ei ole käytetty mineraaliöljyä ja tuotteiden pH-arvot ovat mahdollisimman lähellä ihon luontaista pH-arvoa. Tässä näkyy hyvin merkittävät erot tuotteiden pH-arvoissa ja niiden näkymisessä.

Ensimmäinen jälki iholla on ihon oma pH-arvo, johon verrataan eri merkkien tuotteita ja vasemmalta oikealle edettäessä iholle on käytetty:

Nu Skin vartalonpuhdistusainetta

Cliniquen ihonpuhdistusainetta

LV-merkin palasaippuaa

Testi osoittaa merkittävän eron kun katsotaan tuotteiden jättämiä jälkiä ihoon, ne kuvastavat siis eri tuotteiden pH-arvoja.

mie2

Omat kokemukset

Minun käyttökokemukset Nu Skin tuotteista ovat todella positiiviset. Aloitettuani esimerkiksi Epoch- mutanaamion käytön on kasvojeni iho parantunut huomattavasti. Aikaisemmin kasvojen ihossa oli pientä näppyä kasvoissa ja iho tuntui muutoinkin tukkoiselta ja tunkkaiselta vaikka olin käyttänytkin ihonpuhdistusaineita. Tämä elvyttävä, merikasveista peräisin olevia aineosia sisältävä savinaamio imee itseensä ihon epäpuhtauksia ja sen sisältämät äärimmäisen hienojakoiset metahiukkaset todella puhdistavat ihon tehden ihosta miellyttävän kevyen tuntuisen. Mie olen siirtynyt myös Nu Skinin värilliseen kosteusvoiteeseen, jota käytän meikin pohjalla.  Mulla on kesän ajan riittänyt tämä voide meikin alle, kuinka siistiä! Ihon paranemisen myötä tarvitsee peitellä vähemmän omaa ihoa ja luonnollinen olo on..ihana tunne!! Tämä Advanced Tinder Moisturizer- voide  on antanut oman vaikutuksensa ihoni paranemiseen ja hyvinvointiin. Voide tuntuu kevyeltä eikä tunnu tukkivan ihohuokosia, levittyy helposti ja on todella laadukas sekä riittoisa. Mie tykkään semmosesta luonnollisesta tyylistä meikkauksessa ja Nu Skinin Eyelash treatment- ripsiseerumi sekä ripsiväri saavat kepeän lookin aikaan. Mie olen huomannut ison eron ripsiseerumin käytön myötä omissa ripsissäni ja käytänkin sitä Nu Colour Curling Mascaran alla sillä tämä kirkas, ripsiä vahvistava geeli hoitaa ja suojaa myös ripsiä katkeilua vastaan ja tehostaa ripsivärin pysymistä.  Omat ripset ovat kasvaneet vauhdilla luovuttuani ripsipidennyksistä ja ne ovat myös vahvemmat ja tuuheammat. Ripsiväri jättää luonnollisen jäljen eikä minusta tunnu että silmissä on ylipäätänsä meikkiä. Nu Skinin AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste -hammastahna on kirkastanut hymyäni. Mulla on luonnostaan laikukkaat hampaat ja hampaiden kärjissä näkyy vaaleta osat, joita kutsun ”jäävuorten huipuiksi” sillä paikoittain hampaideni kärjet ovat huomattavasti valkoisemmat, hammasluu on siis kirjavaa. Kuitenkin käytettyäni Nu Skinin valkaisevaa hammastahnaa, olen saanut todeta että hymy on kirkastunut ja hampaiden pinta tasoittunut. Hammastahna jättää miellyttävän jälkimaun samalla kun ehkäisee plakin muodostumista, eikä se sisällä vahingollisia peroksideja. AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste poistaa myös tummentumia ja ehkäisee reikien muodostumista. Nu Skinin Tegreen-kapselit auttavat suojaamaan kehoa ja vahvistavat kehon luontaista puolustuskykyä muun muassa stressin, saasteiden, myrkkyjen ja tupakoinnin synnyttämiä vapaita radikaaleja vastaan. Vihreä tee-kapseleiden annostusohje on 1kapseli aamuisin aamiaisen yhteydessä.

Lisätietoja tuotteista ja tilauksista saat minulta joko lähettämällä viestiä Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia- facebooksivun tai marrumarmelaadi(@)gmail.com kautta. Nu Skin kesäkampanja on voimassa vielä kaksi viikkoa! Tänään alkavassa So Summer Collections kampanjassa on tarjouksessa mm. Liquid Body Bar saippuaton pesuaine, Epoch Firewalker jalka- ja käsivoide ja Jvi mehu antamaan piristystä ja tarvittavan antioksidanttisuojan syksyn flunssia vastaan. Tuotteista 20% alennus ja postikuluista 70% alennus kun tilaa vähintään kolme eri tuotetta. Kampanja on voimassa 12.9. asti.

💗 Marru

2 vastausta artikkeliin “Tuote-esittelyssä: Nu Skin -tuotesarja”

  1. siis Nu Skin on vaan parasta mitä vastaan on tullut ❤ Meillä käytetään koko perhe + hevoset 😉 ja en vaihtais pois!

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.