Marrun matkassa Kunnon Paikassa-juttusarja osa IV esittelee: LESMILLS BODYATTACK-tunnit

Marrun matkassa Kunnon Paikassa- juttusarja jatkaa lajiesittelyjä kesän ajan!

Viime viikon positiivisimpia asioita oli ehdottomasti tieto juttusarjan jatkumisesta! Kuudenneksi lajiesittelyksi valikoitui  Kunnon Paikan LESMILLS BODYATTACK-tunnit. Juttusarjan kirjoittaminen ja ryhmäliikuntakalenterin lajeihin tutustuminen on ollut todella innostavaa ja mie odotan innolla mitä kaikkea kivaa tuleva kesä tuokaan treenirintamalle tullessaan!

Mie olen suunnitellut kesää sen verran että mie vietän aikaa työpaikan lisäksi Kunnon Paikassa ja Wellness Loungella. Loungen kesäpassi on mahtava paketti koska sillä saa käydä kaikilla tunneilla niin usein kuin haluaa. Mie vietin viime kesän salilla ja lenkkipolulla ja lisäksi joogailin kotona Yoogaia-sivuston kautta joten ohjatuilla tunneilla käyminen on mukavaa vaihtelua kesään. Levin Arctic Challengeen on pari kuukautta aikaa..mie olen täällä silmäillyt jännityksen sekaisin tuntein tapahtuman karttaa. Onneksi mulla on paras pari, meillä tulee niin hauska viikonloppu Marjon kanssa!

IMG_20160530_083210

LESMILLS BODYATTACK 👊

Mulla oli tarkoituksena esitellä LESMILLS BODYATTACK juttusarjan ekojen tuntien joukossa mutta perinteisesti suunnitelmat muuttuivat matkan varrella. Nyt on sen vuoro! Mie olen käynyt ATTACK-tunneilla vain muutaman kerran aiemmin ja täytyy sanoa että tällä kertaa tunti oli raskaampi kuin mitä muistelin! Mie tein nykyisen ohjelman läpi ensimmäisen kerran ja hiki virtasi niin vauhdilla että mie olin läpimärkä jo puolessa välissä tuntia. Huh!!

Minkälainen tunti on kyseessä? BODYATTACK energinen ja monipuolinen intervallitreenitunti. Ohjelmassa yhdistyy tehokkaat mutta hauskat askelsarjat ja liikkeet jotka kehittää kehonhallintaa ja voimaa. Tempo on nopea ja biisit tuovat oman hauskan lisänsä rytmittämään liikkeitä. Kuusikymmentä minuuttinen koostui lämmittelyosioista ja piisien mittaisista liikesarjoista. Mie tykkäsin erilaisista askelkyykyistä ja hypyistä, monista liikkeistä oli tarjolla kevyt, keskiraskas ja raskas vaihtoehto. Minna jakoi porukan kahtia ja molemmat puolet tekivät samat liikesarjat, tämä oli hauskaa! Porukka oli todella hyvin mukana eikä vakavia kasvoja liioin näkynyt, enemmän näkyi irvistyksiä sillä kevyt tämä osuus ei ollut! Ohjelmaan kuuluu myös punmerruksia ja keskivartalon treeniä ja nämä liikleet muistuttelivat itsestään seuraavina päivinä. Yläkroppa oli vähän väsyneen oloinen joten punnerrukset eivät olleet tällä kertaa minun vahvin osio. Olin kieltämättä hieman pettynyt hetken muttta sain päästettyä pian siitä pettymyksen turhasta tunteesta irti ja tunti jatkui ilosemmissa fiiliksissä. Pelkkää hymyä tunti ei kuitenkaan ollut, liikesarjoissa oli omat haasteensa ja välillä kasvoilta paistoi pinnistely ja kaikki ajatukset kohdistuivat toistoihin.  Mie sain tunnin päätteeksi täyttää ison vesipulloni, niitä taisi mennä kaksi illan aikana.

Ohjaaja-Minna on kyllä niin elementissään ATTACK-tunnilla että hyvä fiilis tarttuu ja ohjaajan innostus saa jatkamaan kovemmin vaikka ajatuksissa on saattanut lyhyiden hetkien ajan vilahtaa kotiin lähdön mahdollisuus.  Sitten ajatukset palaa takaisin lavalta raikuvaan tsemppiin ja siihen hyvän oloon mikä seuraa treeniä ja treenit jatkuu! Useamman kerran sai päättää liikesarjat hyvillä mielin kun Minnan tsempin vauhdittamana ne viimeiset ja miltei mahdottomalta tuntuneet toistot saatiin tehtyä. Yläkroppa ja ojentajat mulla tuntui väsyneemmältä joten niihin kohdistetut liikkeet mie tein sen huomioiden.

Päällimmäiset ajatukset tunnin päätyttyä oli että uusi ohjelma on raskas mutta hauska. Tekeminen on turvallista sillä liikkeisiin on useampia vaihtoehtoja jotka Minna käy meille läpi ja opastaa käyttämään jos on ongelmia esimerkiksi polvien tai selän kanssa. Tunnin tempo on nopeaa ja liikkeet nostaa sykkeen taivaisiin, välillä käydään siellä maksimisykkeissä ja sen jälkeen tasoitellaan hieman. Tunnista tekee monipuolisen vaihteleva tempo ja liikkeet, käykäähän kokeilemassa!

IMG_20160530_083234

Mie olen niin innoissani tästä kun saan antaa sen kautta teille mahdollisuuden tutustua kaikkiin Kunnon Paikan ryhmäliikuntatunteihin ja ohjaajiin!

JUTTUSARJA ON TEITÄ LUKIJOITA VARTEN SILLÄ PÄÄSETTE ILMAISEKSI KUNNON PAIKAN LESMILLS BODYATTACK-TUNNEILLE SEURAAVAN KAHDEN VIIKON AJAN!  Kaikki lukijat ovat tervetulleita, sinulla ei tarvitse olla voimassaolevaa jäsenyyttä Kunnon Paikkaan. 

Pääset tutustumaan lajiin täältä.

Voit valita alla olevista tunneista itsellesi sopivan vaihtoehdon:

TI 31.5.2016 18.30 – 19.30

SU 5.6.2016 16.15 – 17

TI 7.6.2016 18.30 – 19.30

OSALLISTUMISOHJEET:

– Ilmoittautuminen ennen tunnin alkua paikan päällä Kunnon Paikan vastaanotossa, mainitsemalla Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-blogin nimi. (Saavuthan paikalle vähintään 15min ennen tunnin alkua.)

Tervetuloa!!