Marrun matkassa Kunnon Paikassa-juttusarja osa II esittelee: LESMILLS SH´BAM

COME AS YOU ARE – LEAVE AS A STAR

Aurinkoinen lauantai käynnistyi omalla kohdallani hyvällä aamiaisella ja kiireettömästi.. perjantai-iltapäivän WallYin- ja Yin joogatunnit Wellness Loungella olivat tehneet mulle tehtävänsä. Kroppa kiitteli hyvin nukutusta yöstä ja mie olin vielä aamullakin rennoissa fiiliksissä. Mikäs siinä aamulenkille lähtiessä kun aurinkoinen aamu tervehti meitä koirien kanssa nostaen suupieliä ylöspäin. Lenkin jälkeen mie suuntasin Liikuntakeskus Kunnon Paikkaan.

Lauantaiaamu oli mulle mukava ja jälleen kerran mulla oli paljon energisempi olo Kunnon paikan tunnilta lähtiessäni, joten kyllä se liikkuminen ja treenaaminen virkistää. Aamutreenillä sie saat muutoinkin heräteltyä niin kropan kuin päänkin tai vaikka purettua sitä huonoa aamua sinne hikoiluun.

Mie nautin nykyisin auringosta ja valoisista päivistä, pitkä ja pimeä talvi oli omalla kohdallani ainakin riittävän pitkä, joten kevääntuloa on odotettu. Rauhalliset aamut ja hyvät fiilikset on paras alku uudelle päivälle. Jos aamu alkaa ärtyneissä merkeissä, vaikuttaa se koko päivään. Vitutuksen mukanaan raahaaminen vie ihan älyttömästi energiaa ja on todella kuluttavaa!

Mie kirjoittelen muuten tuosta jooga-aiheesta lisää myöhemmin kuvien kera, nyt juttusarjan pariin.

YINJOOGA2

Mie heräsin tosiaan aamulla hyvissä ajoin mutta pää ajatuksineen heräsi kunnolla vasta Kunnon Paikassa. Mie olin sopinut Riinan kanssa yhdelle tunnille menosta sillä BODYCOMBAT esittely on paketissa ja sen myötä Marrun matkassa Kunnon Paikassa- juttusarjassa vaihtuu esittelyssä oleva laji. Mulla oli tarkoituksena esitellä tässä juttusarjan toisessa osassa LESMILLS GRIT PLYO mutta viime metreillä laji vaihtui LESMILLS SH´BAMIIN. Eli mie ja minun kaksi vasenta jalkaa päädyttiin tanssiliikkeiden pariin!

LESMILLS SH´BAM

Mistä tässä tunnissa on kyse? SH´BAM on 45min mittainen tanssillinen tunti, ohjelmassa on 12 erityylistä kappaletta ja kappaleittain vaihtuvia koreografioita. Kaikkia tanssiliikkeitä ei välttämättä omaksu heti mutta se ei haittaa mitään, tunnille ei kannata mennä liian vakavalla asenteella. Tällä tunnilla sie saat tehdä liikkeet omalla tyylilläsi! 

Pääset tutustumaan lajiin täällä.

Mie tykkäsin tunnin monipuolisuudesta kun liikesarjat vaihtuivat kappaleittain.  Tunnilla edetään rivakasti ja tempo on muutoinkin nopeanpuoleinen mutta ei sitä kannata jännittää! Luotat vaan selkeään ohjaukseen ja annat musiikin viedä, tämä oli just sopiva aloitus lauantaille. SH´BAM oli virkistävä kokemus, tunnista jäi hikinen ja iloinen fiilis. Omiin fiiliksiin sopi se, että pääsi jammailemaan rennossa porukassa ja tunnelmassa, tällainen irrottelu tekee hyvää!

MIE2_190316

Osa liikkeistä oli haastavampia ja sai keskittyä täysillä omaan tekemiseen ja ohjaukseen. Mie en ole vuosikausiin käynyt SH´BAM-tunneilla, tämä oli mukavaa vaihtelua ja edelleen se musiikki saa tempastua mukaansa! Sulla on mahdollisuus irrotella ja jammailla hyvien kappaleiden tahdissa. Pilkettä saa olla siellä silmäkulmassa koska kyse on kunnon kohotuksen lisäksi myös hauskapidosta!

IMG_20160319_191336

LUKIJAT, PÄÄSETTE ILMAISEKSI KUNNON PAIKAN LESMILLS SH´BAM-TUNNEILLE SEURAAVAN KAHDEN VIIKON AJAN!

Mie olen niin innoissani juttusarjasta senkin vuoksi kun saan antaa sen kautta teille mahdollisuuden tutustua kaikkiin Kunnon Paikan ryhmäliikuntatunteihin. Eli, Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia- blogin lukijat pääsevät kokeilemaan ilmaiseksi juttusarjassa esittelyssä olevaa ryhmäliikuntatuntia!! Kaikki lukijat ovat tervetulleita, sinulla ei tarvitse olla voimassaolevaa jäsenyyttä Kunnon Paikkaan. 

Käytännössä homma menee niin, että teillä on seuraavan kahden viikon aikana mahdollisuus osallistua LESMILLS SH´BAM-tunnille!

IMG_20160319_191401

Voit valita alla olevista tunneista itsellesi sopivan vaihtoehdon:

TO 24.3.2016 19.30 – 20.15

LA 26.3.2014 (PÄÄSIÄINEN, EI RYHMÄLIIKUNTATUNTEJA)

KE 30.3.2016 15.30-16.15

TO 31.3.2016 19.30-20.15

LA 2.4.2016 10.15-11.00

LESMILLS

(Kuvan lähde)

OSALLISTUMISOHJEET:

– Ilmoittautuminen ennen tunnin alkua paikan päällä Kunnon Paikan vastaanotossa, mainitsemalla Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-blogin nimi. (Saavuthan paikalle vähintään 15min ennen tunnin alkua.)

Nähdään Kunnon Paikassa