Haba tiukaksi ja peppu timmiksi; eilisen WallTraining treenin tunnelmia!

Torstaiaamun hikitreeni

Mie olen viime aikoina kirjoitellut enemmän jooga- ja kehonhuoltoaiheisia päivityksiä, joten nyt raotan verhoa raskaampiin treeneihin. Sain lukijalta toiveen, että kirjoittaisin lisää WallTrainingistä joten tässä lisää aiheesta, olkaa hyvät.

Torstaiaamuna oli Wellness Loungen WallTraining tunnilla aivan huippuja liikkeitä! Mie olin fiiliksissä tunnin jälkeen kun kädet täristen kuulostelin kropan tuntemuksia. Vitsit mitkä fiilikset tunnin päätteeksi oli! Kropassa tuntui raskas treeni mutta mieli oli energinen.

wall.jpg

Treeni oli kokonaisuudessaan monipuolinen erilaisine liikkeineen ja haastoi todella omaa lihaskuntoa! Osa liikkeistä oli ennestään tuttuja ja lisäksi pääsin kokeilemaan uusia liikkeitä. Mulle sopi paremmin kuin hyvin, että treenivuorossa oli ojentajat ja yläkroppa sillä niihinhän mie keskityn tällä hetkellä – heikompien kohtien vahvistamiseen. Pääsimme tekemään myös kipakkaa treeniä pakaroiden alueelle ja kokeilemaan mm. kyykkyhyppyjä vyön ja kuminauhojen vastusta hyödyntäen.

Tällä viikolla mulla on ollut energinen olo, eli edellisen viikon kevyemmät päivät olivat tehneet hyvää. Jooga, body balance ja kehonhuolto kombo sai minut latautumaan ja tällä viikolla meno onkin ollut aivan toisenlaista! Torstaiaamun olo oli hyvä ja mulla oli palava halu päästä treenaamaan seinälle. Odotin malttamattomana, että pääsisin tekemään ihan kunnon treeniä ja sitä mie sain!

wall2.jpg

Vaihtelua, haastavuutta, lisää voimaa

Nuo tunnilla käytetyt kuminauhat on loistava apuväline; niitä on eri vastuksilla, joten kuminauhoja hyödyntäen saadaan liikkeisiin vaihtelua, haastavuutta ja lihaksiin lisää voimaa. Mie tykkään seinätreenistä koska se haastaa sekä oman mielen että kropan, kyllä siinä iloitsee kun kehittyy liikkeiden tekemisessä ja huomaa jaksavansa paremmin.

Seinällä työskentely edellyttää keskittymistä oman liikkeiden tekemiseen sekä kropan ja lihasten hallintaan. Olen monta kertaa todennut, että Seijan tekemät ihan pienetkin korjaukset esimerkiksi kropan asentoon ja liikeratoihin ovat saaneet liikkeestä tehokkaamman, lisänneet liikkeen fyysistä haastavuutta ja saanut sen tuntumaan oikeissa kohdissa. Mie meinasin kirjoittaa tähän, että liikeratojen korjaukset saavat liikkeet tuntumaan paremmalta…mutta ei se treenaaminen aina kyllä kivalta tunnu kun sen saa siellä syvällä tuntumaan. Polte lihaksissa saa kasvot vääntymään irvistykseen ja seinältä kuuluu jos jonkinmoista ähinää!

Mutta! Meille todetaan siitä kohtaa tomerana pilke silmäkulmassa, että ei meidän tarvitse sillä hetkellä Seijasta tykätä kunhan jatketaan vaan treeni kunnialla loppuun, hahah!

kyykky

hyppy2

Porukalla repeilyä ja kuvienottoa treenin keskellä kun paikat tutisee ja tärisee niin että on vaikeaa pysyä paikallaan. Tämä alla oleva otos kuvastaa loistavasti sitä yleistä Wellness Loungen tunnelmaa tunneilta!

aijjai

Paluu koulunpenkille

Mulla on ollut pääosin hyvä viikko ja tänään mie pääsen takaisin koulunpenkille! Meillä on ravintovalmentajakoulutuksen ensimmäinen lähijakso tulevana viikonloppuna, joten blogi hiljenee muutamaksi päiväksi. Onneksi mulla on yksi tuttukin koulutuksessa, oli kyllä hauska sattuma kun vanhan yläaste aikaisen koulukaverin Annan kanssa päädyttiin samaan aikaan opiskelemaan aihetta.

Multa toivottiin juuri myös flowjoogaa käsittelevää kirjoitusta, joten jooga-aiheestakin lisää lähitulevaisuudessa. Flowjooga on itselleniki kohtuu uusi joogamuoto mutta eilen sen jälleen tunsin iltatunnilla käytyäni – siitä tulee todella hyvä olo kroppaan ja mieli rentoutuu.

On mukavaa kuulla, että mitkä aiheet lukijoita kiinnostaa, joten vinkkailkaahan rohkeasti kun jotain tulee mieleen!

Mukavat viikonloput täältä lumisateen keskeltä!

Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia myös

Facebookissa ja Instagramissa