Blogissa Arctic Warriorsin tuotepakettiarvonta!

Arctic Warriors – energiaa ja vastustukykyä Lapin yrteistä

Marmelaadin matkassa koti hyvinvointia- blogi tekee yhteistyötä lappilaisen Arctic Warriorsin kanssa ja nyt on tuotepakettiarvonnan aika!

 Arctic Warriorsin geelishoteissa on hyödynnetty perinteisiä lappilaisia, tutkitusti puhtaita ja vahvoja kasveja. Tuotevalikoimassa on  kolme erilaista geelishottia, joista Energia-hunajashotissa on hunajaa, ruusujuurta ja nokkosta. Hunajashotti antaa energiaa, lisää kestävyttä ja vahvistaa kehoa ja estää tehokkaana antibioottina bakteereiden kasvua ja on hellä vatsalle. Taistelija-geelishotin sisältämä ruusunjuuri ja nokkonen tasapainottaa elimistöä, tukee keskittymistä ja vahvistaa arjen stressinsietokykyä.

Energia
Taistelija

Puolustaja-geelishotti tehostaa vahvistuskykyä, se sisältää väinönputkea sekä nokkosta ja maariantuoksuheinää. Väinonputki on erityisen hyvä ruuansulatukselle ja suolistovaivojen ennaltaehkäisylle.

Puolustaja

Mihin tarkoitukseen hunaja-ja geelishotit ovat?

Nämä geeli-ja hunajashotit kulkevat kätevästi mukana ja sopivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Voit halutessasi  nautiskella shotit suoraan paketista tai sekoittaa geelishotin vaikkapa smoothien sekaan ja nauttia sen virkistävänä juomana. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa urheilujuoman lisäämällä energiashotin ja laadukasta suolaa veden sekaan.  Geeli- ja hunajashotit sopivat myös makeuttamaan vaikkapa teetä ja puuroa. Voit kokeilla shotteja myös ihonhoitoon rentouttavana saunanaamiona, sillä nokkonen on iholle virkistävä vitamiiniruiske ja väinönputki sekä ruusujuuri auttavat ihon punotuksiin ja ärsytyksiin. Hunaja puolestaan uudistaa ihoa ja tekee sen samettisen pehmeäksi.

_DSC0227

Energia- ja Taistelija-geelishotit kulkee mulla mukana treenilaukussa, sillä Energia-hunajashotilla mie pidän energiatason riittävän korkealla ja Taistelija-shotti parantaa lihasten kuormituksen kestokykyä, lisää keskittymiskykyä ja auttaa myös kroppaa palautumaan urheilusuorituksista!  Ja hei, nyt on muuten saatavilla myös ekologiset Taistelija-ja Puolustaja-kestopullot (100ml) koossa!

_DSC0203

TUOTEARVONTA LUKIJOILLE!

Nyt sullakin on mahdollisuus päästä testailemaan näitä hunaja- ja geelishotteja osallistumalla lukijoille järjestettyyn arvontaan, jossa voit voittaa Arctic Warriors-tuotepaketin! Tuotepaketti sisältää 10kpl energisoivia hunajashotteja, 10kpl Taistelija-geelishotteja sekä 10kpl Puolustaja-geelishotteja. Palkinnon arvo on 46 euroa.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän blogikirjoituksen alle sunnuntaihin 31.1.2016 klo 20 mennessä. Kerro kommentissa, minkä Lapin yrteistä tai marjoista valmistettavan tuotteen haluaisit kaupan hyllylle? Tuotepaketti arvotaan kaikkien kommentin jättäneiden kesken maanantaina 1.2.2016.

Ilmoitan arvonnan voittajan täällä blogissa ja Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-facebooksivulla. Tuotepaketin toimitustavasta sovitaan hlökohtaisesti arvonnan voittajan kanssa.

Onnea arvontaan!

Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia myös

Facebookissa ja Instagramissa

32 vastausta artikkeliin “Blogissa Arctic Warriorsin tuotepakettiarvonta!”

 1. Puolukkapommi täynnä virtaa olis mahtava. Noista shoteista oon tykästyny hunajashottiin ja taistelijaan.

  Tykkää

 2. Näistä tuotteista toivoisin löytäväni lähikaupasta tuon Taistelijan. Ja mieluiten just kestopullossa. 🙂 Mutta sitten jos ihan uutta ideaa haetaan, niin variksenmarjan flavonoideja olisi kiva nauttia jossain tiiviissä muodoissa.

  Tykkää

 3. Hyvältä kuulostaa, Puolustaja on minunkin lemppareita! Puolukkapommi ja variksenmarja olisivat kyllä oiva lisä tuotevalikoimaan, hyvä ehdotuksia ja lisää näitä vaan!

  Tykkää

 4. Puolustaja-shotti ois tähän infulenssa aikaan täysin passeli vastustuskyvyn lisääjä! Tahtoisin kyl noi kaikki 😀

  Tykkää

 5. Uusia mukavia makuja voisivat olla ruusunmarja ja tietysti hilla!

  Tykkää

 6. Puolustajashotti olisi ihan ehdoton talven flunssa-aikaan ja muutenkin tuomaan piristystä pimeään aikaan 🙂

  Tykkää

 7. Ihan uusi tuttavuus tämä tuote minulle! Joku ihanan marjaisa maku olisi ihana 🙂

  Tykkää

 8. Puolustaja-shottia kaipaan avuksi flunssan selättämiseen! Kaikki maut kiinnostavat ja ekologisempi pullo ois huippu! 🙂

  Tykkää

 9. En nyt ymmärrä tuota kysymystä, kun katson muiden vastauksia, noitahan siis on jo myynnissä. =) Jos taas kysytään jotain uutta marja/yrttijuttua, niin vastaan karpaloshotti.

  Tykkää

  1. Hei Sanna, karpaloshotti kuulostaa ihanan kirpeältä 🙂 Juu, Puolustaja, Taistelija ja Energiashottihan löytyy jo kaupan hyllyiltä ja osa lukijoista onkin jo löytänyt niistä mieleisensä.

   Tykkää

Kommentointi on suljettu.