Treenikuulumisia Kunnon Paikasta ja infoa SUPERLAUANTAISTA

Toiminnallinen treeni Kunnon Paikassa

Mie olen käynyt kuluvalla viikolla Liikuntakeskus Kunnon Paikan ryhmäliikuntatunneilla ja ohjatuissa treeneissä ja monipuolisesta tekemisestä tulee hyvä fiilis. Monipuolinen liikkuminen virkistää mieltä ja tekee hyvää keholle. Välillä mie niin nautin kun saan hellittää hetkeksi joogamatolla ja vastapainona tälle mie tykkään saada treeneissä sykkeet kohoamaan ja hien virtaamaan.

Kunnon Paikka

(Kuva Jouni Teittinen)

Meillä oli tiistaiaamuna sovittuna Minnan kanssa pitkästä aikaa ohjattu, toiminnallinen treeni. Vuorossa oli yläkroppa ja mie aloitin leuanvedoilla. Mie tykkään tuosta kuminauhasta, se on hyvä apuväline kun liike on mulle aika uusi.

Aamun treeni jatkui mm. sarjoilla erilaisia punnerruksia ja kahvakuulan kanssa tehtävillä liikkeillä. Mie olin aivan tyytyväinen tekemiseen ja Minnan tsemppi sai puskemaan vielä kovemmin. Pääsin tekemään useampia uusia liikkeitä ja se on aina plussaa!  Tämän jälkeen menin Kunnon Paikan isoon saliin sopivasti alkavalle body balance-tunnille. Mie tykkään uudesta ohjelmasta, olen muutaman kerran käynyt ja haastetta siitä ei puutu! Kerrankin satuin tunneille ohjelman juuri vaihduttua, joten ainakin on aikaa opetella liikkeet.

Studio_20160119_130906

Mietin tässä tavoitteitani ja haluan mm. käsiin ja  yläselkään lisää voimaa. Mie olen huomannut jooga-asentoja harjoitellessani kroppani heikkoja kohtia ja lisäksi minun kropan oikean ja vasemman puolen välillä on selkeät puolierot liikkuvuudessa. Mie pyrin nyt tekemään jonkinlaista kehonhuoltoa muutaman kerran viikossa sillä se on auttanut jonkin verran tähän mennessä.

Onnekseni mie tykkään mm. body balancesta, kehonhuoltotunneista ja joogasta. Muistuttelen itselleni että ei tämä kroppa mulla sormia napsauttamalla taivu eikä sen pitäisi olla itsessään pääsyy omaan tekemiseen. Mie saan enemmän irti tekemisestä kun keskityn liikkeisiin ja teen ne kropan sen hetkisen voinnin mukaan, kroppaa kuunnellen. Itse ajattelen siten, etten halua jokaisella body balance-tunnilla ns. pyrkiä eteenpäin vaan vähempikin riittää sillä siellä kehon on mahdollista myös rentoutua. Kroppa palautuu, vetreytyy, liikkuvuus parantuu ja se alkaa pikku hiljaa notkistumaan. Mie haluan parempaa liikkuvuutta ja notkeutta, jotta pääsen esimerkiksi jooga-asentoihin oikein.

Kahvakuulaa ja iiseeaeroa

Mie kävin keskiviikkona ensimmäisen kerran ohjatulla kahvakuulatunnilla ja huh mikä meno! Tunnin päättyessä kroppa tärisi ja juomapullo tyhjeni. Liikepattereita oli kolme kappaletta ja ne oli rakennettu siten että jokainen patteri haastoi kroppaa. Tiukkaa tahtia pidettiin yllä tunnin alusta loppuun, joten kahvakuulatunti oli tehokas 45min pituinen kokonaisuus.

Mulla oli jumppakaveri tällä tunnilla, joten oli mukavaa puuskutella siellä yhdessä naamat punaisena. Kiitos Lea seurasta! Päällimmäiset ajatukset ovat tunnilta, että kahvakuulahan taipuu monenlaiseen treenaamiseen! Mukavaa vaihtelua käsipainoille ja toki uusia liikkeitäkin jäi mieleen. Tässä tuli jälleen uusi kokemus ryhmäliikuntatunnilta ja kahvakuulatunneilla mie tulen vielä käymään jatkossakin.

Studio_20160122_140254

Tänä aamuna kävimme ystäväni kanssa Kunnon Paikassa aamun aerotunnilla, jonka ohjasi  Tuiskun Minna. Tämä on yksi lempitunneistani viikkokalenterissa! Meillä oli tänään onnistunut aamunaloitus ja mie tuumasin ystävälleni, että aerotunnit on vienyt sydämen. Jalat tuntuu hyvältä tunnin päätyttyä ja välillä sitä pystyy yllättämään itsensäkkin omalla suorituksellaan ohjaajan huutaessa tahtia.

Studio_20160122_113258

Mie olen polkenut Shimanon sisäpyöräilykengillä viime syksystä ja ero vanhaan on aivan huikea! Aiemmin käytin salikenkiä aerotunneilla. Ajomukavuus on lisääntynyt, polkeminen tuntuu vahvemmalta ja tukevammalta. Suosittelen testaamaan vaikka kaverin kenkiä tunnilla.

Studio_20160122_113451

Kunnon Paikan SUPERLAUANTAI HUOMENNA 23.1.2016 klo 9.30-16.00!

Pääset treenaamaan lauantaipäivän ryhmäliikuntatunneille sekä kuntosalille ilmaiseksi, joten otahan kaverit mukaan ja tule viettämään liikunnantäyteinen lauantai! Kaikkien SUPERLAUANTAISSA treenanneiden kesken arvotaan liikuttavia palkintoja ja yksi onnnekas voittaa 12 kk-kortin Kunnon Paikkaan.

KUNTOSALI
Laiteopastus klo 11.00 & 13.30

kunnonpaikan salikunnonpaikankuntosali

(Kuvat Jouni Teittinen)

RYHMÄLIIKUNTA
– Tunneille ei ole ennakkovarauksia, kaikki paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

klo 10.15-11.00 LESMILLS SH’BAM Riina
klo 10.15-11.00 IISEE AERO Minna
klo 11.15-12.00 LESMILLS BODYATTACK 45 Minna
klo 12.15-13.00 KAHVAKUULA Feja
klo 13.15-14.00 LESMILLS BODYCOMBAT 45 Riina
klo 13.30-14.00 IISEE LIME Sanna
klo 14.15-15.00 LESMILLS CXWORX Sanna
klo 15.15-16.15 LESMILLS BODYPUMP Anniina

kunnonpaikan sisäpyöräilysali

(Kuva Jouni Teittinen)

Kunnon Paikka Facebookissa

Nähdään huomenna!

Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia myös

Facebookissa ja Instagramissa