Tammikuu tuo tullessaan yhteistyön Liikuntakeskus Kunnon Paikan kanssa!

Hyvää huomenta! Mie oon hyvällä päällä heti aamusta sillä blogissa tapahtuu tulevaisuudessa kaikkea jännää..aloitamme nimittäin ensi vuoden alussa yhteistyön rovaniemeläisen Liikuntakeskus Kunnon Paikan kanssa!

Kuluvan vuoden aikana Kunnon Paikasta on tullut mulle kotisali, sillä siellä on niin mahtava ja osaava henkilökunta ja kivoja treenikavereita. Oman ns. kotisalin löytäminen on todella tärkeää sillä parhaassa mahdollisessa tapauksessa sie saat sieltä lisämotivaatiota omaan treenaamisen. Ainakin itselläni tässä tapauksessa Kunnon Paikasta saatu tuki ja kannustus on omalta osaltaan myös sitouttanut mua mun omiin tavoitteisiini.

kunnonpaikankuntosali

kunnonpaikan sali

Kunnon Paikassa on monipuolinen tarjonta, ryhmäliikuntakalenterissa on viikon jokaiselle päivälle valinnan varaa. Salipuolelta löytyy hyväkuntoiset ja toimivat laitteet, mahdollisuus treenata vapailla painoilla sekä erillinen venyttely/kehonhuoltotila ja tämä kokonaisuus antaa mulle hyvän fiiliksen treenaamiseen.

kunnonpaikan sisäpyöräilysali

Kuvat Jouni Teittinen

 Vuosi 2015 täynnä elämäntapojen muutoksia

Teille, joille tämä mun kuluvan vuoden tarina ei ole tuttu niin tiivistän vielä tähän taustojani, syitä nykyhetkeen ja nykyisiin elämäntapoihini. Viime keväästä on kuljettu pitkä matka vastaantulleine haasteineen.

Mie havahduin vuodenvaihteessa 2015 omaan huonoon vointiini, tunkkaiseen fiilikseen ja jatkuvaan väsymykseen. Viime keväänä mie sitten tartuin tuumasta toimeen ja aloitin hakemalla apuja vuosia kestäneisiin selkäkipuihin Kunnon Paikan fyssarilta Tuiskun Minnalta. Siitä mulla sai alkunsa aivan uudenlainen elämä kun sain selän kuntoutusta varten koti-ja salitreeniohjelmat, aloitin aktiivisen liikkumisen ja kiinnostuin terveellisestä ruokavaliosta.

Innostuksen rohkaisemana mie kaivoin esille treenikassin ja Kunnon Paikan salikortin kotoa pölyä keräämästä. Pian salitreenaaminen muodostikin ison osan minun arkea ja kunnon kehittyessä huomasin löytäväni itseni salitreenin lisäksi myös ryhmäliikuntatunneilta. Toukokuussa mie päätin haastaa itseäni lisää treenirintamalla, otin Minnaan yhteyttä PT-valmennuksen puitteissa ja yhteistyö Minnan kanssa jatkuu edelleen.
1215

Mie olen todella innoissani tästä Kunnon Paikan kanssa alkavasta yhteistyöstä ja tammikuusta lähtien tarinaa voi seurailla täällä blogissa ja facebookissa. Luvassa mm. treeni-ja ruokavalioaiheisia päivityksiä ja ajankohtaista tietoa tulevista kevään 2016 tapahtumista. Tää on niin siistiä!!

 Hyvää viikonloppua kaikille!

Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia myös

Facebookissa ja Instagramissa