Blogiyhteistyössä lappilaisen Arctic Warriorsin kanssa! Sen kunniaksi blogissa käynnistyi tuotepakettiarvonta!

Blogissa puhaltaa uudet tuulet

Kuten edellisessä blogipäivityksessäni mainitsin, mie olen aina ollut kiinnostunut esimerkiksi luonnontuotteista, luontolähtöisistä, ekologisista palveluista ja vaihtoehtoisista hoitomenetelmistä vaihtoehtona länsimaiselle lääketieteelle.

Oukun päällä

Lapin puhdas luonto on tärkeä osa minun elämää ja luontoympäristön tuomat vaikutukset lisää selkeästi minun omaa mielenrauhaa. Monet kerrat mie olen lähtenyt huonon päivän päätteeksi koirien kanssa Ounasvaaralle ja metsään lenkkipoluille ja tullut sieltä hyvällä fiiliksellä takaisin arkielämän pariin. Ounasvaaralle on jäänyt monet surua ja murhettakin aiheuttaneet asiat ja tilalle mie olen saanut luonnon ja liikunnan tuoman paremman olon ajatuksineen.

Mie

Näistä syistä mie olenkin todella fiiliksissä kun saan toitottaa tänne eetteriin uutisen, mie sain blogiyhteistyöhön mukaan lappilaisen Arctic Warriors-yrityksen!

Arctic Warriors

Te, jotka olette seurailleet minun blogia kesällä saatatte muistaakin, että mie olen aiemminkin kertonut noista Arctic Warriorsin tuotteista täällä kun testailin niitä treenin ohessa ja hoitaessani flunssaani. Esittelen tähän alkuun myös uusille lukijoille Arctic Warriorsia; mikä yritys on kyseessä ja mitä tuotteita he valmistavat?

Arctic Warriors on vuonna 2014 perustettu lappilainen luontaistuotealan yritys, jonka tuotevalikoimassa on yrityksen itsensä valmistamia geelishotteja. Idea yrityksen perustamiseen syntyi ajatuksesta, että Suomeen tuodaan superfoodeja kaukaa valtamerten takaa ja samaan aikaan perinteiset lappilaiset, tutkitusti puhtaat ja vahvat kasvit jäävät hyödyntämättä. Luontohan tarjoilee meille mitä puhtaimmassa muodossaan vitamiineja ja Lapin luonnon on osoitettu tutkimustenkin mukaan olevan maailman puhtaimpia kasvualueita.

Arctic Warriorsin valikoimassa on tällä hetkellä kolme erilaista geelishottia, joista Puolustaja-geelishotti tehostaa vahvistuskykyä, se sisältää väinönputkea sekä nokkosta ja maariantuoksuheinää. Väinonputki on erityisen hyvä ruuansulatukselle ja suolistovaivojen ennaltaehkäisylle.

Puolustaja

Energia-hunajashotissa on hunajaa antamassa energiaa, ruusujuurta lisäämään kestävyyttä ja nokkosta vahvistamaan kehoa. Hunaja estää myös antibioottina bakteereiden kasvua ja hellä on vatsalle. Taistelija-geelishotti sisältää ruusunjuurta sekä nokkosta ja tämä vuorostaan tasapainottaa elimistöä, tukee keskittymistä ja vahvistaa stressinsietokykyä.

Energia

Taistelija

Mihin tarkoitukseen hunaja-ja geelishotit ovat?

Tuotteet sopivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen, voit esimerkiksi sekoittaa shotin lempijuomasi sekaan ja nauttia sen virkistävänä juomana tai vaihtoehtoisesti urheilujuoman tapaan lisäämällä veden sekaan energiashotin ja laadukasta suolaa. Geeli- ja hunajashotit sopivat myös makeuttamaan vaikkapa teetä, puuroa tai smoothieta. Voit kokeilla shotteja myös ihonhoitoon rentouttavana saunanaamiona, sillä nokkonen on iholle virkistävä vitamiiniruiske ja väinönputki sekä ruusujuuri auttavat ihon punotuksiin ja ärsytyksiin. Hunaja puolestaan uudistaa ihoa ja tekee sen pehmeäksi.

Taistelija-geelishottia voit hyödyntää esimerkiksi kisoissa, sillä se parantaa lihasten kuormituksen kestokykyä, lisää keskittymiskykyä ja auttaa myös kroppaa palautumaan urheilusuorituksista. Energia-hunajashotilla pidät energiatasosi riittävän korkealla. Nyt on muuten saatavilla myös ekologiset Taistelija-ja Puolustaja-kestopullot (100ml) koossa!

TUOTEARVONTA LUKIJOILLE!

Nyt sullakin on mahdollisuus päästä testailemaan näitä hunaja- ja geelishotteja osallistumalla lukijoille järjestettyyn arvontaan, jossa voit voittaa Arctic Warriors-tuotepaketin! Tuotepaketti sisältää 10kpl energisoivia hunajashotteja, 10kpl Taistelija-geelishotteja sekä 10kpl Puolustaja-geelishotteja. Palkinnon arvo on 46 euroa.

Tuotekuva

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän blogikirjoituksen alle viimeistään maanantaihin 30.11.2015 klo 20 mennessä. Muista antaa sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä, jos voitat palkinnon. Tuotepaketin toimitustavasta sovitaan hlökohtaisesti arvonnan voittajan kanssa. Kerro kommentissa, missä tilanteissa sie olet käyttänyt tai haluaisit kokeilla geeli-ja hunajashotteja. Tuotepaketti arvotaan kaikkien kommentin jättäneiden kesken.

Ilmoitan arvonnan voittajan täällä blogissa ja Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-facebooksivulla tiistaina 1.12.2015. Otan lisäksi voittajaan yhteyttä sähköpostitse arvonnan jälkeen. Onnea arvontaan!

Kiitos yhteistyöstä Arctic Warriors!

P.S. Yllätyksekseni teitä seuraajia ja lukijoita on kertynyt viime kuukausien aikana n. 800 lukijaa/kk ja iso kiitos teille siitä! Kiitos kun olette kulkeneet mukana ja jakaneet mun kokemuksia matkallani kohti parempaa elämää ja hyvinvointia. Ja tervetuloa myös uudet lukijat!

Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia myös

Facebookissa ja Instagramissa

28 vastausta artikkeliin “Blogiyhteistyössä lappilaisen Arctic Warriorsin kanssa! Sen kunniaksi blogissa käynnistyi tuotepakettiarvonta!”

 1. Mielenkiinnosta kokeilisin aivan aamupuuron sekaan heitettynä taikka töissä nautittavaksi ja lisää energiaa tuomaan. Shoteissa on keholle tärkeitä ainesosia, joita todellakin tarvitaan! Näihin olisi mukava tutustua paremmin.

  Tykkää

 2. Wau, olisipa mielenkiintoista kokeilla! Ehkäpä eniten tulisi kokeiltua teen sekaan ainakin, ja urheilun jälkeen veden sekaan palauttavana! 🙂

  Tykkää

 3. Oi mikä arvonta! Noita olisi ihana ottaa töihin välipalaksi. 🙂

  Tykkää

 4. Olen tuotteista kyllä kuullut, mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan 🙂 Varmaan välipalana tai smoothien sekaan laittaisin 🙂

  Tykkää

 5. Olin huhtikuussa isossa leikkauksessa ja sen jälkeen sain lahjaksi muutaman Taistelija-geelishotin. Toipuminen jatkuu ja marraskuun harmaus – ei lunta ja vesisadetta – väsyttää. Eli haluaisin käyttää väsymyksen selättämisen apuna.

  Tykkää

 6. Itse testasin patikkareissulla Kreikan vuoristossa,keskellä ei mitään:antaa voimaa,kevyt kuljettaa eikä vie repussa turhaa tilaa.Vapaaottelua harrastava poikani kiskaisee hunajashotin 15min ennen treeniä ja eron kuulemma huomaa.

  Tykkää

 7. Mukana ollaan! Olisi kiva testata josko näistä saisi puhtia pimeyteen…

  Tykkää

 8. Ei ole tuttu entuudestaan, Mutta Taistelija-valmistetta voisin kuvitellai käyttäväni 10.4. 2015 Rooman maratonilla ☺️ Toivottavasti arpaonni suosii!

  Tykkää

 9. Vielä en ole kokeillut! Eräretkillä poikaystävän kanssa käyttäisin näitä 🙂

  Tykkää

 10. Vau, hyviä kommentteja täällä! Hunaja-ja geelishotit on kyllä tosi käteviä ja helppoja kuljettaa mukanakin koonsa puolesta. Itselläni kulkee energia hunajashotti mukana mm. treenikassissa ja saan tarpeen mukaan nopeasti lisää boostia ennen treeniä tai jumppaa. Ja maku on plussaa, nimimerkillä sokerilakkoileva herkkusuu, sillä hunajan olen siis sallinut makeutusaineena 🙂

  Tykkää

 11. Aamuisin energiaan ja treenin aikan/ jälkeen! Geeli on helppo kuljettaa mukana!

  Tykkää

 12. Urheileville lapsille olis kiva kokeilla …varmasti maistuisi =)

  T: Jaana

  Tykkää

 13. Haluaisin kokeilla geeli- ja hunajashotteja, sillä luontaistuotteet kiinnostavat, ja nyt flunssa-kaudella etenkin olisi hyvä koittaa! Kerran olen näitä kokeillut, mutta täällä päin niitä ei myydä, eikä oikein ole rahatilanteen puolestakaan mahdollisuus ostaa näitä. Teen tai smoothien kanssa varsinkin houkuttelisi kokeilla!

  Tykkää

 14. on testattu kaikkea ja suosittelen sotteja kaikille jotka ovat puhtaan tervellisen lapin”YRTIT puolesta niin energiaa antamaan ja puolustamaan immujärjestelmään ja väinöputki sotti viel niveliin ym.

  Tykkää

 15. No niin, kiitos kaikille blogikommentoijille, kommentointiaika on päättynyt tämän osalta! Onnekas tuotepaketin voittaja ilmoitetaan blogissa ja Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-facebooksivulla huomenna. Olen voittajaan myös spostitse yhteydessä tuotepaketin toimitukseen liittyen. P.S. Lisää yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettavia lukijakisoja tulossa loppuvuoden aikana. Huomiseen!

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.