Urban Training Arctic Circle vol. 2- tapahtuma 26.9.2015 Rovaniemellä


Treeniä pitkin ja poikin Rovaniemeä 

Osallistuin eilen Rovaniemen Liikuntakeskus Kunnon Paikan ja Wellness Loungen yhteisvoimin järjestämään treenitapahtumaan ja siitähän pitää kertoa lisää ja kuvien kanssa! Pääjärjestäjien lisäksi tapahtumaa oli tukemassa liuta muitakin paikallisia yrityksiä.

miejagizmo

Olin aivan täpinöissäni ja hieman jännittynyt lähtiessäni lauantaiaamuna kohti Kunnon Paikkaa. Olimme saaneet aiemmin viikolla sähköpostiin infot aikatauluineen ja ohjeistuksineen mutta sellainen pieni innostuksen tuoma lepatus vatsanpohjassa tuntui mukavalta! Hyvät fiilikset senkun vain vahvistuivat kokoontuessamme aulaan lähtöä varten kun nauru ja puheensorina täyttivät tilan.

Ennen lähtöä meistä osallistujista otettiin teemaan sopivia kuvia Kunnon Paikan tiloissa. Kuvien oton jälkeen lähdimme kävelemään porukalla kohti treenipisteitä, jotka ohjaajamme olivat suunnitelleet meille pitkin Rovaniemen keskustaa ja sen läheisyyttä.

Kuva: Jouni Teittinen
Kuva: Jouni Teittinen

Ensimmäinen pysähdyksemme oli Valdemarin rannassa, jossa nostimme sykkeitä ja hikeä pintaan ohjatulla alkulämpällä. Ohjaajat saivat lisättyä innostusta mutta myös korostettua treeniin keskittymisen tärkeyttä. Hyvä fiilis, keskittyminen omaan tekemiseen ja hyvin koottu treenikokonaisuus – tällä kombolla pääsee jo pitkälle.

marssimassa

valtsunrannassa

alkulämppää

alkulämppää2

Valdemarin rannasta matkamme jatkui kohti keskustaa ja Kirkkolampea. Tässä alla olevassa kuvassa marssitaan Seijan ohjeistuksen mukaisesti ja oikeaoppisesti jonossa Vanhaa siltaa pitkin. Jos käyttäisin blogissani hymiöitä niin tähän kohtaan kuuluisi naurunaama! Treenipisteiden välillä teimme erilaisia liikkeitä, jotta pysyisimme lämpimänä ja tämä meän letka vaikutti herättävän huomiota, enkä ihmettele sillä sen verran värikkäästi pukeutunut porukka oli!
vanhallasillalla

kirkkolammella

Kirkkolammella treenattiin ryhmissä ja pareittain. Paritreenissä punnerrettiin ja ryhmissä treeni muodostui mm. vatsalihaksista ja kyykkäämisestä. Kuten kuvista näkyy, maisemat eivät olleet yhtään hassummat ja syyslauantai näytti meille syksyn hyviä puolia.maisemaa

koira

Kirkkolammelta jatkoimme matkaa Ounasjoen varrella sijaitsevan kesäteatterin näyttämölle. Tästähän se riemu repesikin! Treeni muodostui kolmesta viiden minuutin mittaisesta rupeamasta, jonka aikana meidän piti juosta ylämäen kautta katsomon rappusille ja tehdä takadippejä, punnerruksia ja porrastreeniä niin monta kierrosta kun jokaiseen viiteen minuuttiin pystyi. Riina tsemppasi meitä ja porukka veti hurjalla tahdilla tasahyppyjä, hyvä tytöt ja pojat!!

näyttämöltä3

näyttämöllä

näyttämöltä

näyttämöllä4

Porrastreeniosuuden jälkeen siirryimme Cafebar 21:sen takapihalle joogaamaan ja venyttelemään musiikin tahdittamana. Oli hienoa kun 21sen väki oli mukana järjestelyissä, meillä oli hyvä paikka venytellä ja nautiskella auringonpaisteesta.

loppulämpät

21sentakaa

Mahtava Urban arctic training day Vol. 2 päättyi Sampoaukealle, jossa Riina tanssitti meitä…

tanssi

…ja tapahtuman loppuhuipennus oli treeniporukan välinen battle!battle

Lisää tällaisia tapahtumia!

Oli todella mukavaa kun ihmiset ovat välittömiä ja avoimia, sain pitkästä aikaa kokea sellaisen yhteisöllisen fiiliksen. Eilinen oli melkoisen motivoiva päivä, kiitos siitä tapahtumanjärjestäjille! Arvostan sitä kun paikalliset yrittäjät yhdistävät voimavaransa ja lopputuloksena syntyy hyvää fiilistä ihmisille, ilmaiseksi! Yksi tämän blogin hyviä puolia on se, että pystyy välittämään omia kokemuksia ja tietoa paikallisista tapahtumista.

Käykäähän ihmeessä muuten tutustumassa Wellness Loungen toimintaan, sieltä löytyy Seijan ohjaamana mm. kehonhuoltoa, yin-joogaa sekä wall training- tunteja. Treenien lomassa ehdin vaihtaa Seijan kanssa muutaman sanasen joogaan ja kehonhuoltoon liittyen ja odotankin innolla, että pääsemme yhdessä kokeilemaan tätä harjoitusmuotoa, joka siis tapahtuu seinällä apuvälineiden avulla. Olen kuullut paikallisilta kehuja wall training-tunneista ja täytyyhän se käydä kokeilemassa itsekin!

Tämä muutaman tunnin hikinen rupeama innosti jälleen treenaamaan enemmän ulkona ja tästä inspiroituneena ensi viikolla onkin tulossa enemmän ulkotreenejä. Me ollaan todella onnekkaita kun näitä erilaisia teemapäiviä ja tapahtumia tarjoillaan meille näin.

Minkälainen sun tuleva treeniviikko on?

Kuvat Juha Lehmonen/ Wellness Lounge Oy

Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia myös

Facebookissa ja Instagramissa

2 vastausta artikkeliin “Urban Training Arctic Circle vol. 2- tapahtuma 26.9.2015 Rovaniemellä”

  1. Kiva kirjotus! Sun blogia on mukavaa seurailla, teksteistä saa energiaa ja intoa. Oli kyllä mahtava treenipäivä lauantaina! Huippu porukka, ohjaajat ja treenit 🙂

    Tykkää

    1. Kiva kuulla, itekki saan energiaa ihmisistä ja ympäristöstä niin sitä on mukavaa laittaa eteenpäin! Oli kyllä ja huikeata porukkaa oli treenaamassa 🙂

      Tykkää

Kommentointi on suljettu.